Vis dėlto, kai Jacqui atrado „Google Maps“, sugalvojo išradingą būdą pažinti tolimas šalis, tokias kaip Mongolija, Čilė ar Sinegalas, neperžengiant savo buto slenksčio.

„Kuo daugiau keliavau, tuo daugiau atradau vietų, kurios atrodė tarsi iš keistos ir ekspansyvios paralelinės visatos, – rašė Jacqui savo tinklaraštyje. – Aš susidūriau su atokiais miestais ir dulkėtais peizažais, ryškiais architektūros brangakmeniais ir anoniminiais žmonėmis, viskas buvo įšaldyta laike.“

Agorafobikės kelionės (Google Street View akimirka)

Kiekvieną kartą, kai ji aptinka kažką, kas įkvepia ją, ji padaro momentinę ekrano nuotrauką, redaguoja ją taip, kad būtų atskleistas jos užslėptas grožis, ir įkelia į savo „Instagram“ puslapį. Kai jos nuotraukos paplito po interneto platybes, Jacqui pradėjo bendradarbiauti su „Google“, reklamuodama „Street View“ naudingumą, ir net išdrįso nuvykti į Niujorką, kur savo darbus pristatė galerijos ekspozicijoje.

Jacqui kelionių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)