Dar prieš kurį laiką turtingoji paveldėtoja džiaugėsi širdies draugo sprendimu pasidaryti tatuiruotę. „Štai ką vadinu tikra meile ir atsidavimu! Labai tave myliu, brangusis! Ačiū, kad parodei man, jog tikra meilė tikrai egzistuoja!", - socialiniame tinkle „Instagram" džiūgavo P. Hilton.

Paris ir Chrisas pradėjo susitikinėti dar praėjusiais metais, tačiau savo santykius paviešino tik vasarį.

Kiek anksčiau Paris sakė, kad Chrisas yra jos gyvenimo meilė ir užsiminė, kad norėtų su juo susilaukti vaikų.

„Turėti savo paties šeimą yra gyvenimo prasmė. Džiaugiuosi, kad sulaukiau tinkamo žmogaus", - teigė ji.

„Esu tokia įsimylėjusi. Jis yra mano gyvenimo vyras. Mes esame geriausi draugai".

„Jis myli vaikus, kaip ir aš. Labai trokštu vieną dieną susilaukti savo pačios vaiko. Tai turi būti ypatingas jausmas", - kalbėjo ji.

Love ❤️ Angel 😇Music 🎶 Baby 💏

Публикация от Paris Hilton (@parishilton) Дек 19, 2017 at 12:08 PST

Anksčiau šį mėnesį P. Hilton, kuri šiuo metu yra geriausiai pasaulyje apmokama diskžokėja, atskleidė, kad išleidžia naują albumą. Na, o siekiant karjeros ją itin palaiko ir mylimasis, kuris ne tik lydi ją į visus vakarėlius, kuriuose ji dirba, bet ir į darbo susitikimus, rašoma thesun.co.uk.

Pats Chrisas yra sakęs, jog nori savo merginą apsaugoti nuo nepageidaujamo dėmesio ir kaip įmanoma daugiau laiko praleisti kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)