Šiais metais Tomo Augulio dainos klipe nusifilmavo ir pati šalies vadovė. Atlikėjas teigia, kad toks Prezidentės palaikymas – didžiulis įvertinimas, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Tokių pavyzdžių aš nežinau, jų nėra labai daug pasaulyje. Prezidentės įdainavimas reiškia tai, kad ji palaiko ne tik žodžiu, bet sutiko įsilieti į muzikantų kompaniją, kuriems aš esu be galo dėkingas. O tai, kad Prezidentė dalyvavo kaip atlikėja, aš sakau tik bravo ir labai džiaugiuosi tuo“, – kalbės T. Augulis.

Dainininkas laidoje sakys, kad kiekvieno iš mūsų net ir menkiausia auka gali svariai prisidėti prie šimtų vaikų ateities.

„Mes renkame pinigus tam, kad atsirastų vaikų dienos centrai ir kad vaikai turėtų, kur ateiti. Žinoma, mano vizija yra kad visi vaikai turėtų savo šeimas, savo globėjus ir tokių centrų iš vis nereikėtų“, – laidoje kalbės T. Augulis.

Atlikėjas teigia, kad visos surinktos lėšos bus skirtos vaikų dienos centrams įrengti ir darbuotojams išlaikyti: „Pinigai bus skirti vaikų dienos centrų įrengimui. Tai yra tam tikra įranga ir žmonės, kurie ten dirba, jie turi gauti atlyginimus. Tai toks pereinamasis etapas, kad vaikai galėtų ateiti ir būti, bendrauti su žmonėmis“.

Šventinėje „KK2 penktadienio“ laidoje taip pat dalyvaus choreografė Kristina Navickaitė-Tina, kuri atskleis, kad jos mama padeda ne vienam likimo nuskriaustam vaikui.

„Viskas prasidėjo prieš 15 metų. Mano mama globoja 11 vaikų. Kai aš ir sesė iškeliavome iš mamos namų, tada ji pasijuto vieniša ir nusprendė, kad yra vaikų, kuriems ji gali padėti, kuriems reikia šilumos“, – kalbės K. Navickaitė-Tina.

Kristina pasakos, kad jos mama rūpinasi vaikais iš asocialių šeimų

„Mano mama juos paėmė iš vaikų namų, dabar jie gyvena labai gražiai“.
Broliai dvyniai Algirdas ir Remigijus Gataveckai taip pat aktyviai dirba su socialiai pažeidžiamais vaikais.

„Mes su broliu dirbame su vaikais, kurie šeimoje turi problemų arba šeimos net neturi. Tam, kad vaikas užaugtų sveikas ir padorus, jam reikia pakeisti aplinką, kuri būna destruktyvi. Dienos centrai yra viena iš tų aplinkų, kuri padeda vaikams“, – kalbės Algirdas Gataveckas.

Režisierius ir aktorius Vidas Bareikis laidoje prisimins kelionę su Lietuvos Prezidente Dalia Grybauskaite bei vaikais iš globos namų į Laplandiją, kur mažieji turėjo galimybę susitikti su pačiu Kalėdų Seneliu.

„Kaip tik prieš kelias dienas grįžau iš iniciatyvos „Misija Laplandija“, kur keliavome su vaikais iš globos namų. Ir aš pamačiau, koks jiems svarbus bet koks pabendravimas, bet koks pasikeitimas nuomone“, – sako Vidas Bareikis.

Padėti mažiesiems ir prisidėti prie gerumo akcijos „Kalėdų naktį tylią“ gali kiekvienas –aukoti galima internetinėje svetainėje www.aukok.lt arba trumpąja žinute 1405.

Šiais metais prie akcijos prisijungė dainininkai Andrius Mamontovas, Donatas Montvydas, grupės „Biplan“ lyderis Maksas Melmanas, Jurga Šeduikytė, Algirdas Kaušpėdas, aktoriai Jurgita Jurkutė ir Vidas Bareikis, rašytoja ir TV laidų kūrėja Beata Nicholson. Naująją kūrinio aranžuotę kūrė Radistai – Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys.

Video galite pamatyti čia:

Dainos vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)