Visiškai uždaros kabinos, kurių plotas siekia 3,7 kvadratinio metro, siūlo naują kelionių lėktuvu kokybę: privatumas, gurmaniški patiekalai, estetiškas apšvietimas ir 32 colių televizorių ekranai.

Neseniai šiuos prašmatnius apartamentus įvertino „YouTube“ žvaigždė Casey Neistatas. Tokiuose jis keliavo iš Briuselio į Dubajų ir pareiškė, kad tai „visų laikų geriausia vieta lėktuve“.

„Tai tarsi mažas, bet itin elegantiškas viešbučio numeris, palyginti su lėktuvo sėdyne“, – sakė jis savo vaizdo įraše, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei tris milijonus kartų.

Čia yra slankiojančios durys nuo grindų iki lubų, kurios užtikrina maksimalų privatumą. Daugumoje tokių kabinų galima mėgautis vaizdu pro langą, o tai padaryti padės asmeniniai žiūronai.

Tiems, kurie skrenda vidurinėje eilėje, įrengti „virtualūs langai“, kurie rodo tiesioginį vaizdą iš optinių išorinių kamerų, esančių ant lėktuvo. Tad ir šie klientai nieko nepraleidžia.

Tarsi to būtų dar negana, numeriuose įrengta asmeninė spinta, privati salono bagažo laikymo vieta, švelnus apšvietimas ir temperatūros reguliavimas vienu mygtuko paspaudimu.

„Erdvė kojoms tiesiog juokinga, – tęsia C. Neistatas. – Ten gali sutalpinti nedidelę šeimą (sakė palįsdamas po stalu priešais savo sėdynę).“

Jį labai nustebino tas faktas, kad numeryje yra du ekranai (32 colių televizoriaus ir dar vienas „iPad“), kurie nėra sujungti, tad gali žiūrėti per du ekranus ką panorėjęs.

C. Neistatas taip pat stebėjosi vaizdo skambučių įranga, kuri per „iPad“ sujungia keleivius su salono įgula.

Po skrydžio „YouTube“ žvaigždė reziumavo: „Buvo viskas, ko kada nors norėjau“.

Jeremy Clarksonas, pradėjęs diegti privačius numerius lėktuvuose būtent nuo kompanijos „Emirates“, sakė: „Rimtai, šios naujos vietos „Emirates“ yra geresnės už pusę viešbučių, kuriuose man kada nors yra tekę apsistoti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)