Prieš keletą metų Lietuvos sostinę puošusi eglutė buvo papuošta jaukiais namelio motyvais. Taip pat puošti eglutę nusprendė ir Naujojo Kairo valdžia. Tiesa, tai toli gražu nėra vienintelis panašumas.

Kaip ir 2015-aisiais Vilniuje, šiųmetė Naujojo Kairo eglė yra kūgio formos – pastatyta ant karkaso, už abiejų eglių langų kabo geltonos spalvos užuolaidos, o langai ir eglės viršūnės yra dekoruotos baltos spalvos lemputėmis. Ir Vilniaus, ir Naujojo Kairo egles puošia ir gatvės žibintus primenančios dekoracijos.

DELFI primena, kad 2015-aisiais sostinę puošusi žaliaskarė buvo išrinkta gražiausia eglute Lietuvoje. DELFI portalo balsavime ji nurungė Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir kitų miestų puošmenas.

Tai – ne vienintelis pripažinimas 2015-ųjų Vilniaus eglei. Ji pateko ir į gražiausių pasaulio eglių sąrašą, kur puikavosi greta legendinių Niujorko Rokfelerio, Australijos sostinės Kanberos, Vašingtono ir daugelio kitų Kalėdų eglučių.

DELFI kviečia prisiminti, kaip 2015-aisiais atrodė sostinės žaliaskarė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)