Nors studijoje ir pasigirs garsus dalyvių juokas, vyrų komanda stengsis atspėti, kaip į šį klausimą atsakė 100 gatvėje apklaustų moterų.

„Man atrodo, tiek vienas, tiek kitas švenčia visus metus, – svarstys grupės „patrulis“ A. Radzevičius. – Klausimas, ar Einikis moterims iš viso gali imponuoti kaip linksmas šventėjas? Juk dažniausiai jis šviesą tik įjungia ir išjungia.“ Galutinis vyrų sprendimas – Egidijus Dragūnas-SEL.

O kaip į šį milijono vertą klausimą atsakytų DELFI skaitytojai?

Žiūrovų laukia dar daugiau azartiškų žaidimų ir intriguojančių klausimų. Vienas tokių: kiek procentų vyrų svajoja per pirmą pasimatymą atsidurti lovoje? Milisandra Radzevičienė spės, kad net 70 proc. vyrų to norėtų pirmo pasimatymo metu. 75 procentai – toks dainininkės Eglės Jakštytės atsakymas. Tiesa, „patrulis“ Juozas Butnorius turės visai kitą nuomonę. „Aš pagal jūsų atsakymus sprendžiu, kad jūs norite labiau sugulti nei vyrai“, – sakys jis.

Laidos akimirkos:

Vyro komentaras laidoje „Moterys prieš vyrus“ moteris paliks be žado. „Mano laikais, jei būtų tas klausimas užduotas, tai pasakyčiau, kad labai nedaug buvo. O dabar tai sakyčiau didelį procentą“, – sprendimą aiškins M. Radzevičienė. Visgi, galutinis jų atsakymas – 68 procentai. Teisingi atsakymai į šiuos ir kitus klausimus paaiškės šį trečiadienį 20:30 val. per LNK, laidos „Moterys prieš vyrus“ metu.

Laidoje dalyviai, kovodami už studijoje sėdinčius sirgalius, sužais net penkis skirtingus žaidimus – „Vienas iš dviejų“, „Sudėk žodį“, „Du viename“, „Kas aš toks?“, „Žvaigždžių topas“. Azartišką šou, kaip ir kiekvieną trečiadienio vakarą, pabaigs finalinė rungtis, kurios metu paaiškės, kurie sirgaliai – vyrai ar moterys – namo grįš su vertingais prizais, o kurie liks nieko nepešę. „Moterys prieš vyrus“ – jau šį trečiadienio vakarą 20:30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)