Šarūno pirštai su fortepijonu susipažino dar vaikystėje, tad jam puikiai pažįstama ne tik muzikos ramybė, garsų atradimas, bet ir konkursų jaudulys bei džiaugsmingas šlovės gurkšnis.

Nida. Žiema. Tuščias molas. Pianistas. Skaidri it krištolas muzika, įsiliejanti į jūrą ir gamtą. Tokie vaizdai pirmiausia apima mintis išgirdus Šarūno Meškio vardą.

Nida pastaruoju metu ne be reikalo siejama su Šarūnu. Būtent Nidoje buvo nufilmuotas jo vaizdo klipas, kuriame skamba Yanno Tierseno muzika. Lietuvių menininkų Šarūno Meškio ir Šarūno Mažeikos sukurtas muzikinis vaizdo klipas tarptautiniame prancūzų kompozitoriaus Yanno Tierseno konkurse pelnė pirmąją vietą ir buvo išrinktas geriausiu konkurso vaizdo klipu.

Š. Kotrynos bažnyčioje antradienio vakarą skambėjo įstabiausi Y. Tierseno kūriniai, kuriais Š. Meškys susirinkusiems siuntė linkėjimus iš elegantiškojo Monmartro.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją