Garsioji muilo operos žvaigždė ištekėjo itin prabangios ceremonijos metu. Nuotaka buvo pasipuošusi ilga baltos spalvos suknele, kurią puošė perlai. Žinomos dizainerės Rositos Hurtado suknelė Marlenai tiko it nulieta.

TE AMO ESPOSO!!!! @george.seely

Публикация от Marlene Favela (@marlenefavela) Дек 18, 2017 at 4:23 PST

DELFI primena, kad į viešumą iškilus žiniai apie neseniai įvykusias jos sužadėtuves su iš Australijos kilusiu verslininku G. Seely, buvo pasklidę gandai, kad aktorė jau spėjo ir ištekėti, skelbia Mexico City Daily News. Deja, pastarieji gandai nebuvo teisingi. Džiugiomis akimirkomis Marlene su gerbėjais pasidalijo ir socialiniame tinkle.

Dar prieš kelias dienas moteris pasidalijo ir keliomis nuotraukomis ir paklausė gerbėjų, kuri vestuvinė suknelė jai labiausiai tinka. Tiesa, panašu, kad nė vienos iš paviešintų ji nepasirinko.

Lotynų šalyse itin populiari aktorė M. Favela tapo žinoma visame pasaulyje po to kai dar 2002 metais atliko pagrindinį vaidmenį seriale „Laukinukė".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)