Taigi, nors oficialios informacijos dar nėra, galime su jumis pasidalinti svarbia užuomina.

Izraelyje gyvenanti vestuvinių suknelių kūrėja Inbal Dror PEOPLE patvirtino, kad, gavusi Kensingtono rūmų prašymą, parengė suknelės eskizą ir nusiuntė jį įvertinti Meghan Markle.

Eskizus galite pamatyti ČIA.

„Mes sulaukėme karališkosios šeimos prašymo parengti eskizą. Deja, viskas laikoma paslaptyje ir daugiau informacijos suteikti mes negalime“, – PEOPLE pareiškė prekės ženklo atstovas.

Naujiena, kuria pirmieji pasidalino „Jerusalem Post“, iš karto sukėlė susidomėjimo bangą. Dažniausiai karališkosios šeimos nuotakos renkasi britų dizainerius, tačiau Meghan niekada nesirinko to, kas įprasta – ji ištikima savo stiliui ir nevengia laužyti taisyklių.

Spėjama, kad ir didžiajai dienai ji pasirinks prabangų, tačiau paprastą stiliaus sprendimą.

Per interviu „Glamour“ aktorė yra sakiusi, kad jos stiliaus įkvėpimo šaltiniai yra aktorė Audrey Hepburn ir „Vogue Paris“ redaktorė Emmanuelle Alt. Abi šios moterys garsėja požiūriu „mažiau yra daugiau“. M. Markle savo mados estetiką taip pat yra apibūdinusi kaip „atsipalaidavusios Kalifornijos merginos“, nors prisipažįsta, kad mėgsta ir rimtesnį stilių.

M. Markle jau buvo kartą ištekėjusi.

Neseniai buvo paviešintos šios šventės nuotraukos:

I. Dror suknelės garsėja siuvinėjimais ir giliomis iškirptėmis, kitaip tariant, spinduliuoja romantišką moteriškumą. Labiau podiumui, o ne piliai skirtas įvaizdis nuotakų mėgstamas dėl seksualaus silueto. 2017 metų šaltajam sezonui skirtoje apžvalgoje „Vogue“ konstatuoja: „Drod tikrai nerengia droviai raustančių nuotakų“.

I.Dror studijavo prestižinėje „Shekar“ mados akademijoje Izraelyje. Vėliau ketveriems metams persikėlė į Milaną, kur dirbo kartu su mados kūrėju Roberto Cavalli. 2010 metais dizainerė grįžo į Izraelį, kur įkūrė savo vestuvinių suknelių prekės ženklą. Šiandien jos studija yra Ašdode, o pagrindinė parduotuvė – Tel Avive.

„Drabužius kuriu visą savo gyvenimą, o vestuvines sukneles siūti ėmiau po to, kai tokią sukūriau draugei vestuvėms“, – 2016 metų sausį per interviu sakė dizainerė.

Nors dizainerė savo gimtajame Izraelyje ir žinoma labai gerai, Didžiojoje Britanijoje jos prekės ženklo drabužių galima įsigyti tik viename butike. Jungtinėse Valstijose situacija geresnė ir jų galima įsigyti plačiau. Drabužių kainos, priklausomai nuo dizaino, svyruoja nuo 8 tūkst. iki 10 tūkst. dolerių.

Nors tai pirmoji tiesioginė akistata su karališkąja šeima, garsių gerbėjų jai tikrai nestinga, pavyzdžiui, jos paslaugomis naudojasi pati Beyonce.

M. Markle anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)