„Šias girliandas gaminau dar praėjusiais metais. Viso pagaminau 60 burbulų. 50 jų panaudojau girliandai, o likusius – eglutei puošti. Tiesa, šiemet mūsų eglė dirbtinė, nors norėjau gyvos, bendru nutarimu sutarėme, kad šiemet ir be spyglių rinkimo turime daug reikalų“, – apie malonius šventinius rūpesčius pasakojo scenos atstovė.

Dažniausiai namų puošimu užsiima Augustė, o ne jos mylimasis, tačiau, DELFI pašnekovė juokauja, kad namiškiai visiškai neprieštarauja būti tik papuošimų gaminimo ir namų dekoravimo stebėtojais.

„Šiemet namuose turime ir dar vieną stebėtoją, kuriam turbūt įdomiausias visas tas žėrėjimas, mirgėjimas“.

Augustė pripažįsta, kad yra šiek tiek ir perfekcionistė, todėl visada atkreipia dėmesį net į tarpelius tarp lempučių girliandų. „Jie turi būti kuo vienodesni“, – paaiškina atlikėja.

Jos namuose taip pat išlikusi tradicija, jog kiekvienas namų gyventojas gali užkabinti po vieną žaisliuką ir savo nuožiūra. „Ši tradicija išlikusi mūsų namuose jau kuris laikas ir aš nesikišu ir tikrai neperkabinu žaisliukų. Kai vaikelis paaugs, norėčiau, kad puošyba padėtų rūpintis ir jis. Tikrai norėčiau, kad ir jis karpytų snaiges iš popieriaus, padėtų gaminti žaisliukus. Tuomet ir pajaučiama tikra šventinė dvasia ir pradedama laukti stebuklo. Kol kas stebuklą jam kuriu pati“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)