Škotijoje sekmadienį užfiksuota didelė sensacija. Beveik po dvejų metų pertraukos pirmąjį pralaimėjimą nacionaliniame futbolo čempionate patyrė Glazgo „Celtic“.

Šalies čempionai ir čempionato lyderiai išvykoje net 0:4 buvo sutriuškinti penktąją poziciją turnyrinėje lentelėje užimančių Edinburgo „Hearts“ futbolininkų.

Pirmąjį įvartį šeimininkams pelnė šešioliokmetis Harry Cochrane‘as, o 35-ąją minutę persvarą padvigubino Kyle‘as Lafferty.

Vangiai žaidusį „Celtic“ klubą galutinai paskandino Davidas Milinkovičius, kuris antroje susitikimo pusėje įmušė dublį.

Iki šiol Glazgo klubas vietiniame fronte buvo nepralaimėjęs net 69 rungtynių iš eilės. Tai buvo absoliutus rekordas britų salose.

„Celtic“ buvo nepralaimėję Škotijos klubams net 585 dienas, o per šį laikotarpį buvo iškovota 60 pergalių ir 9 kartus sužaista lygiosiomis.

Brendano Rodgerso auklėtiniai išlieka pirmoje lygos turnyrinės lentelės vietoje, tačiau vienu maču daugiau sužaidę „Aberdeen“ jau atsilieka tik 2 taškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)