Kauno Veršvų ginmazijos choras „Allegro“ su savo ilgamete vadove Laima Kasparevičiene ir geriausiu ir nuoširdžiausiu jų pagalbininku tenoru Egidijum Bavikinu nusprendė pasidalinti savo šiluma ir meile su Kauno Panemunės socialinės globos namų gyventojais.

Įgyvendindami Erasmus+ tarptautinio projekto „Art, Technology & Sport keep me bound to my School“ veiklas gimnazistai paruošė puikią koncertinę programą „Kartų tėkmė“, kurią gruodžio 14 dieną pristatė senoliams. Koncerto metu mokiniai senoliams įteikė ir simbolines dovanėles, kurias patys pagamino kartu su chemijos mokytoja Asta Jakutiene. Tai buvo gabalėlis ekologiško muilo, į kurį mokiniai įdėjo dalelę savo širdies.

Koncerto metu senolius nudžiugino ir mokytojos iš Graikijos Dimitros Floudos pasirodymas bei mokytojų iš Ispanijos, Portugalijos, Turkijos ir Graikijos apsilankymas.

Mokiniams tai buvo daug daugiau negu koncertas. Apsilankymas globos namuose leido pajusti laiko tėkmę, permąstyti vertybes. Kartais juk reikia tiek ne daug, kad pradžiugintume šalia esantį, ir kaip gera, kai nuoširdumas ir padėka atsispindinti jo akyse .