Viską nufilmavo autobuso laukusi keleivė ir panoro pasidalinti šiuo smagiu vaizdeliu ir su DELFI skaitytojais.

„Laukiau autobuso ir pamačiau, kaip autobuso vairuotojas atsisėdo prie fortepijono ir sugrojo partiją iš „Game of Thrones“. Tiesiog atėjo ir pagrojo visiem laukiantiems! Neįtikėtina“, – teigė ji.

DELFI paklausė „Kautros“ marketingo grupės vadovo Mindaugo Sakalausko apie šį įvykį ir jis patvirtino, jog grojo jų autobuso vairuotojas.

„Antradienį turėjome moksleivių koncertą, jame buvo grojama ir fortepijonu. Po koncerto dar kurį laiką kiekvienas norintis galėjo juo pagroti. Ir kaip matome video įraše vienas jų buvo autobuso vairuotojas.

Iš aprangos matome, kad tai buvo mūsų įmonės darbuotojas. Greičiausiai tarpmiestinių autobusų vairuotojas turėjo pertrauką tarp reisų. Turime šimtus vairuotojų ir daugybė jų turi skirtingų talentų, ne tik vežti keleivius.

Turime ir karate meistrų ir dainininkų, o dabar pasirodo ir pianistų“, –kalbėjo „Kautros“ atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)