1. Balinanti dantų pasta

Tai paprastas ir efektyvus metodas. Užtepkite dantų pastos ant nagų ir šveiskite juos pora minučių. Šią procedūrą pakartokite, nelygu nagų būklė. Geriausia rinktis baltos spalvos dantų pastą su soda, o ne spalvotą, gelio konsistencijos pastą.

2. Citrinų sultys ir soda

Į nemetalinį dubenėlį išspauskite pusės citrinos sultis ir pridėkite tiek sodos, kad gautumėt pastos pavidalo košelę. Paimkite seną dantų šepetuką, užkrėskite ant jo šios košelės ir šveiskite nagus. Nuplaukite vandeniu, jei reikia, procedūrą pakartokite. Tiesa, jei ant pirštų yra žaizdelių, toks šveitimo būdas gali būti skausmingas.

3. Vandenilio peroksido ir maistinės sodos tirpalas

Sumaišykite šiuos ingredientus, kad gautumėt košelę. Aptepkite ja nagus ir palikite maždaug trims minutėms. Nuplaukite rankas šiltu vandeniu.

4. Balinantis pieštukas nagams

Daugelis net nežino, kad egzistuoja tokia priemonė. Toks pieštukas padeda susitvarkyti nagus, grąžina jiems sveiką išvaizdą.

5. Bespalvis nagų lako pagrindas

Tai profilaktinė priemonė. Visiems nemalonumams, įskaitant ir nagus, reikia laiku užkirsti kelią.

Dabar jau galite pereiti ir prie manikiūro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)