Primename, kad tikrais zodiako ženklais laikomi žmonės, gimę nuo 1 iki 18 datos, o likusiems daro įtakos ankstesnis ar būsimas ženklas. Tai pasakytina tiek apie charakteristiką, tiek apie astrologines prognozes.

Dovanos Avinams (kovo 21 – balandžio 20)

Avinams geriausia dovanoti tai, kas vienaip ar kitaip padės jiems išlieti energijos perteklių, o taip gauti teigiamų emocijų užtaisą. Puiki dovana būtų riedučiai, pačiūžos, abonementas į čiuožyklą ir pan. Tiems šio zodiako ženklo atstovams, kurie dėl amžiaus ar dėl kažkokių priežasčių nepropaguoja aktyvaus gyvenimo būdo, galima padovanoti komedijų diską ar bilietą į juokingą spektaklį.

Dovanos Jaučiams (balandžio 21 – gegužės 20)

Jaučiams ateinantiems metams galima padovanoti tai, kas padėtų atsipalaiduoti, pailsėti nuo šventinių renginių dinamikos. Puikios dovanos būtų dovanų kuponas į SPA saloną, masažo kursui, jaukūs patalynės užvalkalai, diskų su meditacine muzika rinkinys. Jei asmuo yra verslininkas, galima padovanoti naują patogią kėdę ar prabangaus tauriojo gėrimo butelį.

Dovanos Dvyniams (gegužės 21 – birželio 21)

Dvyniams patartina padovanoti tai, kas vienaip ar kitaip patenkins jų begalinį smalsumą. Tai gali būti dovanų kuponas teminei ekskursijai, susijusiai su paslaptimis, legendomis, detektyvinės knygos, galvosūkių knygos. Jiems patiktų ir tai, kas susiję su bendravimu, pvz., mobilusis telefonas, kvietimas į grupinius psichologinius mokymus, užrašų knygelė raudonais odiniais viršeliais.

Dovanos Vėžiams (birželio 22 – liepos 22)

Vėžiams tai galėtų būti aromatinė lempa su eterinių aliejų rinkiniu, kurie gerina nuotaiką, suteikia žvalumo, abonementas į sporto klubą, naminis treniruoklis, bilietai į cirką. Puiki dovana bus psichologinė knyga, kvietimas į psichologinius mokymus.

Dovanos Liūtams (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtams dovanokite tai, kas patenkintų jų polinkį į savimeilę – prabangų drabužį, papuošalą, aksesuarą. Be to, puikia dovana Liūtams taps viskas, kas susiję su kūrybine išraiška ir pomėgiais. Pavyzdžiui, drobė, dažai, teptukai, originalūs mediatoriai grojantiems gitara ir pan.

Dovanos Mergelėms (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergelėms patartina dovanoti tai, kas vienaip ar kitaip susiję su aistra. Tai gali būti erotiški apatiniai ar sekso žaisliukas (tik atsiminkite, kad tokias dovanas galima dovanoti tik labai artimam žmogui – artimai draugei, meilužiui, sutuoktiniui), dėlionė su Kamasutra, eterinių aliejų afrodiziakų rinkinys, kvepalai su feromonais. Turėtų patikti ir tai, kas susiję su poilsiu, relaksacija – dovanų kuponas atpalaiduojančiam masažui, minkštas pledas, supamoji kėdė.

Dovanos Svarstyklėms (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklėms rekomenduojama dovanoti tai, kas vienaip ar kitaip stiprina nervų sistemą, skatina dvasinį tobulėjimą. Pavyzdžiui, galite padovanoti kelis seansus hidromasažo. Puikia dovana šio zodiako ženklo atstovams taps rinkinys miegui (kaukė, ortopedinė pagalvė ir pan.), bet kokie aksesuarai, tinkantys prie bazinio garderobo.

Dovanos Skorpionams (spalio 23 – lapkričio 21)

Skorpionams Naujiesiems metams geriausia nedovanoti netikėtų dovanų – jų reakcija gali būti nenuspėjama. Iš anksto pasidomėkite, ką norėtų gauti dovanų jūsų bičiulis Skorpionas, – taip apsidrausite nuo jo nuoskaudų, o jį patį apsaugosite nuo nusivylimų. Ei vis tik norite padaryti staigmeną, arba papildyti jo kolekciją, arba padovanokite krepšelį su jo mėgstamais skanėstais. Venkite dovanų, kurios gali sukelti jam minčių, kad kažkur jį kreipiate ar verčiate kažką daryti.

Dovanos Šauliams (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šauliams geriausia dovanoti tai, kas atpalaiduotų vidinę įtampą, neleistų pratrūkti jų energijai neigiamu pliūpsniu. Tai gali būti kvietimas į šokių pamoką, metinis abonementas į energingo šokio grupę, druskų rinkinys voniai, turintis atpalaiduojamąjį poveikį. Tiks bet kas, kas susiję su humoru.

Dovanos Ožiaragiams (gruodžio 22 – sausio 19)

Ožiaragiams ateinančių metų proga patartina dovanoti tai, kas pastūmės juos į kokius nors aktyvius veiksmus. Tai galėtų būti kvietimas į ekskursinę kelionę, abonementas į sporto salę. Ožiaragius pradžiugintų ir dovana, kuri paglostytų jų savimeilę.

Dovanos Vandeniams (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniams geriausia dovanoti ką nors, kas padėtų jiems praplėsti pažinčių ratą, patenkintų jų potraukį kolektyvinei veiklai. Pavyzdžiui, galite padovanoti kvietimą į kokius nors mokymus, kuriuose dalyvautų daug žmonių ir reikėtų glaudžiai bendradarbiauti. Be to, jei jūsų Vandenis – aistringas sirgalius, jam turėtų patikti bilietai į jo mėgstamos komandos rungtynes.

Dovanos Žuvims (vasario 19 – kovo 20)

Žuvims patartina dovanoti tai, kas ilgai palaikytų gerą nuotaiką, pozityviai nuteiktų, padėtų padidinti savivertę. Tai gali būti knyga, juvelyriniai dirbiniai, sėkmę nešantis akmuo, bilietai į teatrą ar tiesiog kas nors skanaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)