O štai dabar paparacams pavyko nufotografuoti K. Dunst ne ant šventiško raudonojo kilimo. Žvaigždė atrodo tarsi visai kitas žmogus, jos nepuošia ryškus makiažas, o nuotraukos patvirtina jau kurį laiką Holivudo užkulisiuose sklandančius gandus, jog moteris laukiasi pirmagimio.

Neseniai ji buvo pastebėta Niujorko gatvėje drauge su sužadėtiniu, 29-erių Jesse Plemonsu, jaukiai gurkšnojanti kavą. Tuo metu aktorė taip pat buvo apsirengusi laisvais drabužiais.

Sužadėtiniai susipažino ir pamilo vienas kitą vaidindami vyrą ir žmoną seriale „Fargo“, tačiau vestuvių organizuoti, pasak jų pačių, neskuba.

Kai buvo 32-ejų aktorė Kirsten Dunst „Red“ žurnalui 2014 metais prasitarė, kad, jos manymu, 33 metai – idealus metas susilaukti pirmagimio, skelbia usmagazine.com.

Pasirodo, 35 metai tam taip pat puikiai tinka. Sulaukusi būtent tiek metų aktorė kartu su savo sužadėtiniu Jesse Plemonsu laukiasi pirmagimio.

Nuotraukos, kuriose sunku pažinti K. Dunst:

O tokią K. Dunst įpratę matyti jos gerbėjai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)