1. Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi/girdėjusi? Tai, ko gero, būtų du patarimai, kuriuos kažkada daviau pati sau ir iki šiol tai yra mano auksinės taisyklės.

Pirmoji – jauskis patogiai, nes jei įvaizdis kelia fizinį diskomfortą, niekaip to nepaslėpsi nei veide, nei laikysenoje. O nepatogiai besijaučianti moteris net ir su gražiausiais apdarais tikrai neatrodys gerai.

Antroji – būk savimi ir leisk nuotaikai diktuoti tavo stilių. Kai neįspraudi savęs į rėmus, kad štai, visada rinksiuosi tik tokį arba kitokį stilių, kasdien rūbai gali tapti smagiu žaidimu. Taip vieną dieną mane galima išvysti dėvinčią elegantišką kostiumėlį ir aukštakulnius, kitą – sportišką, visiškai nesuvaržytą ir lekiančią su vėjeliu, dar kitą – pasirinkusią gal net kiek per daug akį traukiančią suknelę. Pasitelkiu rūbus kaip savo nuotaikos ir emocijų išraišką.
Vaida Skaisgirė

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Ir tai, ir tai. Būna, suderinu šiuos du polius ir, pavyzdžiui, prie brangesnių kelnių priderinu paprastą, lakonišką palaidinę. Arba užsidedu visai nebrangią greitosios mados suknelę, tačiau priderinu gerą, kokybišką rankinuką.

Ne drabužių kaina, o sugebėjimas derinti įvairius drabužius bei stiliaus pojūtis lemia tai, kaip atrodai.

3. Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų ...? Kuo toliau, tuo daugiau Lietuvoje randasi stilingų žmonių. Kai išeinu pasivaikščioti senamiestyje, man labai patinka stebėti žmones. Smagu, kad tikrai dažnai galima pasidžiaugti jų laisve ir drąsa kurti savo individualų įvaizdį. Todėl kažkokių konkrečių žinomų pavardžių neįvardinčiau, o labiau norėčiau pasidžiaugti bendra visuomenės tendencija drąsiai ieškoti savo stiliaus.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Vienareikšmiškai – balti, tvarkingi marškiniai. Dievinu juos, tai drabužis, tinkantis prie visko. Nesvarbu, ar kuri sportinį, ar elegantišką įvaizdį.
Vaida Skaisgirė

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Mano spintoje, ko gero, galima rasti visų spalvų ir raštų drabužių. Iš tiesų, turiu labai didelę drabužinę, niekaip neatsikratau įpročio kaupti. Šis mano įprotis labai erzina, labai stengiuosi jo atsikratyti.

1-2 kartus per metus prisiverčiu atsirinkti tai, ko tikrai nenešioju ir atlaisvinti vietos naujiems daiktams. Tačiau, nors spintoje galėčiau rasti visų spalvų ir raštų drabužių, šiuo metu man labiausiai patinka raudonos, pilkos, rudos, mėlynos atspalviai. Iš raštų – šiuo metu linkstu prie geometrinių abstrakcijų, įvairių spalvų blokų kupinų, languotų audinių. Patinka ir subtilūs gėlėti raštai.

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Priklausomai nuo aplinkybių, kam rengiuosi – TV projektui, renginiui, tiesiog darbui ar vakarienei mieste su draugais. Laisvalaikiu ir darbui ne kadre kliaujuosi savo idėjomis, kai dirbu eteryje pasitikiu stiliaus profesionalais.
Vaida Skaisgirė

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Ir taip, ir taip. Propaguoju abu variantus.

8. Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti? Akiniai, rankinė, laikrodis.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Vienareikšmiškai tokia, kurioj telpa visas gyvenimas ir dar šiek tiek kitų gyvenimo, pavyzdžiui, sūnaus. Kasdien renkuosi talpias, dideles, stilingas rankines. Labai mėgstu ir mažus, dalius rankinukus, tačiau juos renkuosi tik laisvalaikiu, kai žinau, kad man nereikės nei darbo knygos, nei kitų kasdienėje profesinėje veikloje reikalingų daiktų.
Vaida Skaisgirė

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti? Labai nesmagu matyti, kai moterys pasirenka jų figūrai ar statusui visiškai netinkamus drabužius, o iš jų žvilgsnių matyti, kaip pačios nejaukiai jaučiasi. Esu ir pati pridariusi stiliaus klaidų ir, žinoma, jų dar padarysiu, bet šiaip norėčiau ir linkėčiau sau nesivilkti to, kas man tiesiog visiškai netinka.

Daugiau Vaidos įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)