Blake Lively

Blake negeria, nerūko ir retai rodosi viešumoje. Štai kodėl ji atrodo tokia neįtikėtinai tobula.

Bradley Cooperis

Bradley alkoholio nevartoja nuo 29 metų. Jis suvokė, kad svaigalai trukdo gerai atlikti savo darbą, todėl nusprendė gyventi be jų.

Matthew Perry

M. Perry kartą pavadino save „apdovanotuoju alkoholiku". Su šia bėda jis kovoja dar nuo tada, kai filmavosi „Drauguose".

Kim Kardashian

Kim žurnalui „People" yra sakiusi: „Aš negeriu alkoholio. Mano seserys geria. Todėl, kai jos prikrečia kvailysčių, esu šalia, kad jas ištraukčiau iš bėdos".

Tyra Banks

Tyra savo asmeniniame tinklaraštyje yra rašiusi: „Niekada nesu vartojusi narkotikų, o alkoholio esu tik paragavusi būdama dvylikos, ir viskas. Nesu „alkoholio mergina" ir tikrai nesu „narkotikų mergina".

Kristin Davis

Būdama 22 metų, Kristin Davis nemanė, kad, tiek gerdama, sulauks trisdešimties. Po to, kai pradėjo mokytis vaidybos, ji nusprendė visiškai atsisakyti alkoholio.

„Kas paskatino mane liautis? Suvokiau, kad tai nesibaigs geruoju. Pradėjau mokytis vaidybos ir viskas buvo labai sunku. Buvau pagiringa ir man prastai sekėsi mokytis. Pamaniau: „Žinai, ką? Arba alkoholis, arba vaidyba. Tikrai negali būti abu".

Kim Cattrall

Kim teigia, kad mada yra jos vienintelė nuodėmė. „Geriu labai mažai, o ir išgėrus alkoholio man ima skaudėti galvą. Negeriu ir nevartoju narkotikų, todėl drabužiai yra vienintelis dalykas, praskaidrinantis man nuotaiką".

Leona Lewis

„Negeriu. Jau daugybę metų, – pasakojo dainininkė. – Man alkoholio skonis primena plaukų laką. Galiu smagiai leisti laiką ir be alkoholio. Man jo nereikia, kad pulčiau į šokių aikštelę. Kartais išgeriu „Red Bull". Tai mano nedidelis „narkotikas".

Kelly Osbourne

Britų laikraščiui „The Daily Mail" Kelly Osbourne yra sakiusi: „Man nebereikia naktinių klubų. Man nebepatinka vakaroti mieste. Kartais išgeriu kokią taurę ar dvi šampano. Nesakau žmonėms, kad visai negeriu, nes kartais išgeriu. Tačiau visai nevartoju narkotikų. Nebekvailioju. Kai pagalvoju, kaip į gerą pusę pasikeitė mano gyvenimas ir kaip aš viską įveikiau, manau, kad nebėra prasmės grįžti atgalios".

Benas Affleckas

Alkoholis, galima sakyti, tapo Beno Afflecko visų nelaimių priežastimi. Pirmiausiai, išardė jo ir Jennifer Garner šeimą. Dabar jiedu tris savo atžalas augina pakaitomis, sekmadienius leidžia bažnyčioje. B. Affleckas po praėjusių metų "Oskarų" vakarėlio vėl buvo priverstas užsidaryti į alkoholikų kliniką, tačiau, kaip jis pats ne kartą sakė interviu, ši liga trunka visą gyvenimą, tad ir gydytis truks tiek pat.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)