„Fox“ naujuoju juostos „Bohemian Rhapsody“ režisieriumi pasirinko Dexterį Fletcherį, kuris pakeis atleistąjį Bryaną Singerį, skelbia variety.com.

Informuojama, kad filmavimo darbai bus atnaujinti jau kitą savaitę Londone. D. Fletcheris režisavo tokius filmus kaip „Erelis Edis“, kurio platinimu rūpinosi „Fox“, „Laukinis Bilas“, o pats kūrė vaidmenis Guy Ritchie ir kitų garsių režisierių juostose.

Studija apie pokyčius informavo vėlų trečiadienio vakarą, praėjus dviem dienoms po to, kai buvo atleistas B. Singeris. „Fox“ nepatikslina, kodėl buvo nutrauktas bendradarbiavimas su šiuo režisieriumi, tačiau, remiantis šaltiniais, „Fox“ neapsikentė, kai B. Singeris reguliariai neatvykdavo į filmavimus.

Filmavimo darbai Londone vyks su „Mr. Robot“ žvaigžde Rami Maleku, kuris filme kuria Freddie Mercury vaidmenį.

„Fox“ jau pakeitė planus dėl „Bohemian Rhapsody“ pasirodymo – dabar premjera numatoma 2018 metų gruodžio 25 dieną. Šaltinių teigimu, filmavimo darbų dar yra mažiausiai dviem savaitėms.

Kelis kartus, kai B. Singeris taip ir neatvyko į filmavimus, jo vietą užėmė kino operatorius Thomas Newtonas. Atleistu režisieriumi skundėsi ir aktoriai: R. Malekas sakė, jam stinga elementaraus profesionalumo.

Pats B. Singeris „Fox“ kaltina tuo, kad jam nebuvo suteikta galimybė padaryti pertrauką ir pasirūpinti sušlubavusia vieno iš tėvų sveikata.

Režisierius savo poziciją per advokatą išplatino gruodžio 4 dieną.
Filmo prodiuseriai – Grahamas Kingas, B. Singeris ir Jimas Beachas, ilgametis „Queen“ vadybininkas. Vykdomieji prodiuseriai – Denisas O‘Sullivanas, Arnonas Milchanas ir Jane Rosenthal.

„Fox“ gruodžio 1 dieną paskelbė laikinai nutraukianti „Bohemian Rhapsody“ filmavimus, argumentuodama B. Singerio keliamomis problemomis. Šią savaitę pasirodė pranešimų, kad aktorius Tomas Hollanderis, kuris vaidina Jimą Beachą, dėl režisieriaus elgesio taip pat buvo nusprendęs nebedirbti, bet vėliau persigalvojo.

52 metų B. Singeris režisavo tokius filmus kaip „The Usual Suspects“ ir keturis „X Men“ filmus.

Būgnininką Rogerį Taylorą filme vaidina Benas Hardy, gitaristą Brianą May – Gwilymas Lee, o bosistą Johną Deaconą – Joe Mazeello. Mary Austin vaidmuo patikėtas Lucy Boynton.

F.Mercury parašė daugybę grupės „Queen“ hitų, tarp kurių „Bohemian Rhapsody“, „Killer Queen“, „Somebody to Love“, „Don‘t Stop Me Now“, „Crazy Little Thing Called Love“ ir „We Are theChampions“.

F.Mercury grupę „Queen“ su B. May ir R. Tayloru įkūrė 1970 metais. Pats mirė 1991 metais nuo AIDS. Kūrėjui tebuvo 45 metai.

Scenarijų filmui „Bohemian Rhapsody“ parašė Justinas Haythe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)