Du bendrovės „Airbus A320“ orlaiviai iš Chanijos ir Stokholmo kils nuo 2018 m. balandžio mėnesio. Planuojama, kad skrydžiai bus vykdomi du kartus per dieną, o per septynis vasaros sezono mėnesius iš viso bus pervežta 170 000 keleivių.

„Kaimyninė Skandinavijos šalių rinka mūsų taikiklyje buvo seniai – „Small Planet Airlines“ paslaugų kokybė ir standartai gerai atitinka šios rinkos reikalavimus. Be to, nebesame tik regioninė oro linijų bendrovė – „Small Planet Airlines“ drąsiai galima vadinti Europiniu vežėju, tad didieji kelionių organizatoriai mumis pasitiki”, – teigia „Small Planet Airlines“ komercijos vadovas Valentinas Jankelaitis.

Pasak jo, bendrovė pasirinko skraidyti iš bazės Kretoje, nes tai leidžia praplėsti skrydžių geografiją ir iš vieno taško pasiekti mažesnius Skandinavijos šalių oro uostus.

„Kol kas sandorius sudarėme tik ateinančiam vasaros sezonui – norime išbandyti naują rinką ir jos teikiamas galimybes. Jei veikla pasiteisins, bendradarbiavimą tikimės tęsti ir toliau”, – sako V. Jankelaitis.

Šių metų vasarą „Small Planet Airlines“ skraidė 22 orlaiviais iš 9 bazių Europoje. Planuojama, kad 2018 m. bendrovės orlaivių parke skraidys jau 28 orlaiviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)