Kaip teigia organizatoriai, mugėje lauks ne tik didžiulis įdomių dizaino kūrinių pasirinkimas – nuo vienetinių drabužių iki originalių juvelyrinių dirbinių, bet ir grožio salonas.

Skaičiuojama, kad mugėje šiemet dalyvaus daugiau nei 120 kruopščiai atrinktų Lietuvos dizaino kūrėjų. Organizatorių teigimu, itin didelį pasirinkimą turės ieškantys dovanų draugei, mamai ar sesei.

Kaip rašoma pranešime, žiemai skirtas šiltas striukes pristatys „The Basic“ drabužių kūrėjai. Dizaineriai „Koppa“ supažindins su pastelinėmis suknelėmis, „Hello Moon“ pristatys drabužius su fosforo ir atšvaitų funkcijomis, minimalistinį stilių, skirtą miesto gyventojams, – „3.14“ dizaineriai, „Burpt“ – aprangą, kurioje dominuoja juoda ir žemės spalvos.

Žadama, kad mugėje bus ir daug juvelyrikos kūrėjų: savo rankų darbo papuošalus pristatys „Simona Samojauskaitė Jewellery“, „Make Heads Turn“, Adelė Dagytė, keramikinių aksesuarų kūrėjai „Four5 Ceramics“ ir medinių saulės akinių gamintojai „Propwood“.

Mugėje, rašoma pranešime, bus galima įsigyti ir rankinių bei kuprinių. Jas pirkėjams siūlys „Sugulovas“, „MadMona“, „Kartu“ ir daug kitų.

Jau antrus metus mugėje veiks „UFF“ grožio salonas be kainoraščio. Kaip skelbia organizatoriai, jame bus galima apsikirpti ar padailinti vyrui barzdą ir už šias paslaugas sumokėti tiek, kiek pačiam atrodys tinkama.

Šiemet mugė vyks gruodžio 21-23 d., menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29, Vilnius). Ketvirtadienį ir penktadienį nuo 11 val. iki 21 val., šeštadienį nuo 11 val. iki 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)