26-erių metų įspūdingų raumenų savininkas nė iš tolo neprimena 154 kilogramus sveriančio vyruko, 2008 metais pasirodžiusio televizijos šou, kurio dalyviams teko prisiimti iššūkį atsikratyti didžiulio antsvorio, rašo „Daily Mail“.

Vienoje iš kalendoriui skirtų nuotraukų S. Rouenas stovi bronzinį jo kūną apšviečiančių liepsnų fone, rankoje spausdamas ugniagesių naudojamą kirvį. Jis iki pusės nuogas, apsiavęs apsauginėmis kelnėmis ir masyviais batais.

Kitoje per fotosesiją darytoje nuotraukoje S. Rouenas įtempęs raumenis sliuogia virve, tarsi per liepsnų apimtame pastate vykdomą gelbėjimo operaciją.

Nors kalendoriaus fotosesijoje dalyvavo tik šiemet, tai laisvai galėjo įvykti ir pernai – jau tada S. Roueno kūnas atrodė tiesiog nepriekaištingai.

Kovo mėnesį puikiai atrodantis vaikinas socialiniame tinkle „Instagram“ užsiminė, kad ryžosi tam tikriems mitybos ir treniruočių režimo pokyčiams.

Į asmeninę „Instagram“ paskyrą jis įkėlė nuotrauką, kurioje įsiamžino be marškinių, ir pranešė, kad po daugiau nei mėnesio tikrai bus pasirengęs apsinuoginti priešais objektyvą ir dalyvauti kalendoriaus fotosesijoje.

„5 savaites – jokių ledų!“ – buvo užrašyta ant socialiniame tinkle „SnapChat“ paskelbtos nuotraukos, kurioje jau tada buvo aiškiai matomi raumenys pilvo srityje.

Prieš dieną socialiniame tinkle buvo galima rasti ir kitą nuotrauką, kurioje S. Rouenas, kaip pats teigė, įsiamžino prieš eidamas į sporto klubą.

Po kiek laiko jis tvirtino, kad dėl naujos treniruočių programos ir mitybos plano iš lėto darosi lieknesnis, o per daugiau nei 5 ateinančias savaites dar daug ko galima pasiekti ir sulaukti puikių rezultatų.

2015 metais S. Rouenas apsilankė šeimoms skirtame Didžiausio nevykėlio šou ir prisipažino jo dalyviams, kad 2008 metų renginys, kuriame pats dalyvavo, padėjo jam įgyvendinti didžiausią gyvenimo svajonę – tapti ugniagesiu.

„Tikėkite, kai sakau, kad buvo be galo sunku, tačiau tikėkite ir tada, kai sakau, kad rezultatas vertas pastangų“, – sakė jis šou dalyviams.

Savo istorija S. Rouenas pasidalijo su keturiomis šeimomis. Vaikinas papasakojo, kaip būdamas 154 kilogramus sveriančius paaugliu tapo ugniagesių kalendoriaus fotosesijos vertu modeliu.

Nors dalyvaudamas televizijos realybės šou vaikinas ir sugebėjo atsikratyti 71 kilogramo, o vėliau ir toliau stengėsi nepriaugti svorio, vis dėlto prieš pozuojant kalendoriui dar teko kiek paplušėti.

Jis laikėsi griežtos dietos ir ilgiau treniruodavosi, tačiau prisipažino visą laiką turėjęs kovoti su pagunda pasmaguriauti pica ir kitais kaloringais gaminiais, kuriuos su pasimėgavimo kirto jo kolegos ugniagesiai.

2014 metų gruodį pietvakariniame Sidnėjaus Kambeltauno rajone ugniagesiu dirbantis S. Rouenas tvirtino, kad stiprybės jam suteikė demonstruojamas aplinkinių palaikymas.

Jis buvo vienas iš 12 vyrų, kurių nuotraukos puikuojasi ugniagesių kalendoriuje. Siekti šio tikslo jis nutarė per daug negalvodamas, kad ir koks didelis iššūkis tai buvo – juk norint būti atrinktam teko nugalėti šimtus konkurentų.

S. Rouenas tikina ryžtingai ėmęsis užsibrėžtos užduoties, o apie lūkesčius tiesiog negalvojęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)