Iki pat vakaro vyko paskutinės repeticijos, o dalyviai stengėsi sužavėti ne tik savo balsu, bet ir scenoje sukurtu šou. Mokytojai žadėjo, kad pasirodymai bus įspūdingi, o kai kurios dainos žiūrovus tikrai nustebins, rašoma pranešime spaudai.

„Kristina yra labai kūrybinga ir kiekvieną pasirodymą suplanuoja iki smulkmenų. Ji parodė man šią dainą ir nupasakojo, kaip viską įsivaizduoja ant scenos. Kadangi jokių abejonių nekilo, aptarę kelias detales pradėjome dirbti“, - apie savo komandos narės Kristinos Radžiukynaitės dainą „Lūpytės“ sako Leonas Somovas.

„Pasiūliau šią dainą, nes ji kitokia, paprasta ir subtili, tokia, kurioje galiu būti savimi. Anksčiau visada dainavau labai sunkius kūrinius, rinkdavausi Whitney Houston, Beyonce, Mariah Carey dainas, kurios yra tokios sunkios vokaliai, jog nebūdavo laiko siužetui. Norėjau dainos, kurioje galiu perteikti savo istoriją, nes žinau, kad turiu ką papasakoti žmonėms, ir būtent ši daina, neabejoju, padės man papasakoti savo versiją, kaip aš kovojau dėl meilės, net jeigu tai būtų patys juokingiausi būdai“, - apie savo pasirinkimą sakė Kristina Radžiukynaitė.

Ji užtikrino, kad ši daina jos lūpomis nuskambės taip, kaip jos dar negirdėjo niekas, o vokaliai paprastą dainą ji sugebės padaryti įspūdinga.

„Iš tiesų, daina nėra lengva, nors iš pirmo žvilgsnio taip ir gali pasirodyti. Mano tikslas - jokiu būdu neatkartoti originalių dainos atlikėjų, aš noriu pažvelgti į dainas kitu kampu, ir padaryti savaip, o tai padaryti yra daug sunkiau. Bet aš nieko nebijau, man patinka iššūkiai, gyvenime noriu išbandyti viską, tai tebūnie tai bus vienas iš tų išbandymų“, - sakė K. Radžiukynaitė.

Dainos pasirinkimu sekmadienio transliacijoje nustebino ir dar vienas mokytojas. Donatas Montvydas Viliui Popendikiui, vieninteliam vaikinui savo komandoje, skyrė dainuoti Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo dainą.

„Kadangi Donatas jau seniai man minėjo šią dainą kaip iššūkį, nenustebau. Jis labai stengiasi parodyti vis kitokias mūsų spalvas, tad ši daina buvo parinkta būtent šiuo tikslu. Ją dainuoja moteris, manau, čia žiūrovų laukia maloni staigmena. Jie išgirs visiškai naują šios dainos versiją. O Leonas tegul graužiasi, kad neišnaudoja savo geriausių kūrinių“,- juokdamasis sakė Vilius Popendikis, kuris su dainos „Nieko nesakyk“ atlikimu žadėjo priblokšti šią dainą prodiusavusį Leoną Somovą.

Tiesioginių kovų sceną kilnoti žada ir Ingos Jankauskaitės komandos nariai „Žemaitukai“ – vaikinai priblokš ne tik vieno populiariausių ispanų serialo dainos atlikimu, bet ir muzikine dvikova scenoje. „Bus daug būgnų ir besikilnojančių antakių“, - intrigavo vaikinai, atlikę žinomo serialo „Laukinukė“ dainą.

Dvylika dalyvių buvo atiduoti žiūrovų teismui, šeši buvo saugioje zonoje, o šeši – pavojingoje. Iš pavojingosios zonos neišsilaisvino du Džirdanos Butkutės komandos mokiniai – radijo laidų vedėjas Petras Daunys ir profesionalus operos dainininkas Andrius Bartkus. Žiūrovų sprendimu būtent jie turėjo palikti „Lietuvos balsą“.

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)