Sekmadienį popiet Lietuvos vakarinius rajonus pasieks nauja kritulių zona. Pajūryje palynos, o Žemaitijoje vakare vietomis jau ir snyguriuos. Prie jūros stiprėjantis pietvakarių vėjas sieks 15–18 m/s greitį. Pro debesis rodysis saulė, kuri temperatūrą kilstelės iki 1–5 laipsnių šilumos.

Pirmadienis numatomas vėsesnis ir per šalį slinks kritulių juosta. Naktį vidutinio intensyvumo sniegas ir šlapdriba apims vakarinius ir šiaurinius regionus. Pietryčių Lietuvoje snyguriuos nežymiai. Dieną gausesnio sniego ir šlapdribos sulauks centriniai ir rytiniai rajonai.

Pajūryje šlapdriba maišysis su lietumi, o kituose rajonuose vyraus sniegas. Vėjas naktį išliks gūsingas, o dieną nurims, tačiau liks žvarbokas. Naktį temperatūra kris iki 0–2 laipsnių šalčio, rytiniuose rajonuose – 3–4 laipsniai šalčio. Dieną vyraus 0 laipsnių temperatūra, pajūryje – 4–6 laipsniai šilumos.

Antradienį tik vietomis sulauksime trumpų kritulių. Tačiau vakare sustiprėjęs vėjas atneš naują cikloną. Temperatūra naktį bus 0–4 laipsniai šalčio, pajūryje temperatūra išliks teigiama. Dieną temperatūra šils iki 0–4 laipsnių.

Trečiadienį su nauju ciklonu į šalį atkeliaus šiltesni orai. Sniegą ir šlapdribą keis lietus. Oro temperatūra kils iki 2–7 laipsnių šilumos.