Kalbant rimtai, kadangi vis vien pasidavėte pirkimo karštinei, galite prigriebti kelis papuošimus ir automobiliui. Milijonų nekainuos, nors gali tekti atsisakyti tos gyvatės odos rankinės, kuri krito į akį praeitą savaitę. Vis dėlto Kalėdoms papuošto automobilio nuotrauka bus neįkainojama...

Taigi, nuo ko pradėti? Žinoma, nuo kalėdinio vainiko. O jei matysite, kad vien jo negana, papuoškite saloną girliandomis – lai jos šviečia ir suteikia jaukumo.

Šiais laikais nesunku rasti girliandų su baterijomis, o jei apieškoję pusę miesto taip ir nerasite tokių girliandų, galite susirasti adapterį ir įjungti girliandą į automobilio elektros kištukinį lizdą. Jei norite, kad jūsų mašina išsiskirtų iš minios, girliandomis papuoškite ir jos išorę. Jei suskubsite šią idėją įgyvendinti pirmi, neabejotinai sukelsite savo draugų ir giminaičių pavydą.

Papuoškite automobilį vainiku

Nesibaiminkite – Kalėdų vainikas niekada neišeis iš mados ir nebus laikomas prasto skonio ženklu. Nuostabiausia tai, kad nereikia rūpintis spalvų derinimu: kalėdinis vainikas tiks ir prie raudono „Toyota“ automobilio, ir prie sidabrinio „Audi“.

Vainikai dažniausiai jau būna papuošti kaspinais ir kitomis dekoracijomis, svarbiausia tinkamas dydis – jis turi tikti prie jūsų vairuojamo automobilio. Net jei neturite laiko užsukti į rankdarbių parduotuvę, vainiką nesunkiai rasite internete. Kai jau turėsite tinkamą, pakabinkite jį ant buferio – svarbiausia gerai pritvirtinti, antraip pakeliui galite pamesti.

Pasitelkite savo meninius gebėjimus

Pasaulyje nėra žmonių, neturinčių meninių gebėjimų, tad jums tereikia išlaisvinti savo vaizduotę: automobilio langus išpieškite šventinėmis scenomis. Juk tai nėra labai sunku, ir jums nereikia būti Picasso, kad sukurtumėte jaukų piešinį. Truputis langų dažų pavers jūsų automobilį žiemos pasaka.

Įvairių spalvų langams skirtų dažų galite įsigyti rankdarbių parduotuvėje, didesniame prekybos centre ar užsisakyti internetu. Nesitikėkite gauti apdovanojimo už savo meną, bet egzistuoja didelė tikimybė, kad sulauksite susižavėjimo kupinų žvilgsnių iš praeivių. Svarbiausia nepersistengti – juk vairuojant matomumas ne paskutinėje vietoje. Vargu ar norite, kad piešiniai, kad ir kokie gražūs jie bebūtų, trukdytų jums laikytis saugaus eismo reikalavimų.

Nepamirškite mirksinčių žvaigždžių

Kadangi jau savyje pažadinote snaudžiantį menininką, galite pagaminti mirksinčias žvaigždes, juk jos visiems primena apie Kalėdas. Jas galite pasigaminti iš rankdarbiams skirto popieriaus. Taip pat pravers lemputės. Jei automobilyje turite lempučių girliandą, prie lempučių galite siūlu apsukti žvaigždutes.

Magnetinės raidės ir lemputės

Prieššventiniu laikotarpiu neturėtų būti sunku rasti magnetinių raidžių rinkinį, iš kurių automobilyje galite sudėlioti „Su Šv. Kalėdomis“ arba bent jau angliškai „Merry Christmas“. Kad mašina šviestų iš vidaus, galite papildomai ją papuošti magnetinėmis spalvotomis lemputėmis. Populiariausios spalvos šį sezoną yra žalia, geltona, balta ir mėlyna – jei, žinoma, apskritai domitės spalvomis ir jų tendencijomis.

Buferio lipdukai

Paieškokite šviesą atspindinčių buferio lipdukų Kalėdų tematika arba patys sudėliokite iš jų piešinius ir užrašus. Taip skleisite žinią apie Kalėdas. Buferio lipdukai nėra jokia naujiena, bet kalėdiniai lipdukai tikrai privers praeivius nusišypsoti. Jus taip pat, nes pajusite padarę gerą darbą.

Kalėdų Senelio figūrėlė su judančia galva

Nepamirškime, kas kasmet padeda mums dovanų po eglute... jei gerai elgėmės, žinoma. Neabejojame, kad jūs labai stengėtės būti geri ir šiemet Kalėdų Senelis pasirodys jūsų namuose.

Kadangi prakalbome apie šį svarbų švenčių veikėją, vargu ar kas suabejos, kad Kalėdų Senelio galva, kuri važiuojant juda, yra viena smagiausių dekoracijų. Galite šią dekoraciją prilipdyti automobilio gale, svarbiausia naudoti tinkamus klijus ar lipnią juostą, kitaip ji nukris dar jums nė nespėjus pasiekti paskirties taško.

Cho cho cho! Štai jūsų automobilis ir paruoštas šventėms! Tik, žinoma, nepersistenkite su papuošimų gausa ir apimti pakilios nuotaikos, nepamirškite būti atidūs kelyje!