Neseniai „Daddy Was A Milkman" pseudonimu prisistatantis atlikėjas Ignas Pociūnas lankėsi ir DELFI TV studijoje, kur pasakojo apie savo muziką ir kelią į sceną.

Nedaug gerbėjų žino, jog už originalaus pseudonimo besislepiantis ir vos keletą kartų anksčiau žurnalistams interviu davęs Ignas Pociūnas - šeimos vyras, iki šiol pagrindiniu pajamų šaltiniu laikęs pardavėjo darbą ir net septynerius metus praleidęs JAV.

„Pažintis su muzika įvyko kai buvau šešerių ar septynerių. Tėvukas turėjo didžiulę vinilų kolekciją ir man užkliuvo Armstrongas. Pamatęs jį paprašiau tėtės, kad nuvestų į muzikos mokyklą. Tai buvo Balio Dvariono mokykla. Bet aš ten radau visai ne tai, ką tikėjausi. Maniau, viskas bus paprasčiau, bet taip nebuvo. Po metų jau ėmiau bėgti iš pamokų ir galiausiai pabėgau. Vėliau su tėčiu pabarškindavom gitarą, išmokau, pradėjau groti koverius“, – sakė jis.

Tiesa, savo pseudonimą jis sugalvojo žinodamas, kad lietuviškų dainų jo repertuare nebus. „Kadangi dainos yra tik su tikromis istorijomis, labai norėjosi, kad viskas rištųsi su tikrove. Tai Daddy yra dėl to, kad turiu du vaikus, o Milkman – dėl to, kad kažkada Valstijose dirbau pieninėj“, – juokėsi jis.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)