Vos trijų mėnesių sulaukęs mažylis dalyvavo savo krikšto ceremonijoje Drotningholmo karališkųjų rūmų koplyčioje Stokholme. Jo krikšto tėvais tapo tetos Madeleine ir Sara Hellqvist ir šeimos bičiuliai Oscaras Kylbergas ir Carolina Pihl bei artimasis Thomas de Toledo Sommerlathas.

Šių metų rugpjūčio 30-ąją gimęs princo sūnus turi vyresnįjį brolį Alexanderį. Ceremonijos metu berniukų aprangai buvo skiriamas itin didelis dėmesys. Mažasis princas vilkėjo drabužį, kurį dar 1906 metais vilkėjo jo protėvis princas Gustafas Adolfas. Šį drabužį vilki visi karališkosios Švedijos šeimos krikštijami kūdikiai, o ant jo išsiuvinėjamas krikšto vardas ir ceremonijos data.

Vaikelio motina ir buvęs žymus modelis Sofia Hellqvist krikšto metu vilkėjo tautinį drabužį, o tėvas – kariškio uniformą.

Vienturtis Švedijos karaliaus Carlo XVI Gustafo ir karalienės Silvios sūnus vestuves iškėlė2015-ųjų vasarą, birželio 13-ąją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)