J. Bieberis jau įsikraustė į prabangius Selenos namus Los Andžele. Iki tol atlikėjas gyveno nuomojamuose apartamentuose Holivude. Tačiau jo mylimosios namai yra kur kas erdvesni ir privatesni, rašoma dailymail.co.uk.

Iš pradžių žinomas vaikinas tik palikdavo jos namuose savo daiktus, o, šaltinių teigimu, nusprendusi, kad nori atnaujinti santykius, Selena nupirko jam dantų šepetėlį.

Netoliese šių apartamentų yra ir patogus dviračių takas bei poilsiavietės.

„Justinas ir Selena nori viską pradėti iš naujo. Tačiau viena iš galimybių tai padaryti yra persikelti į namus, kuriuose nei vienas iš jų anksčiau negyveno. Idealus biudžetas tokiems namams būtų 15 milijonų JAV dolerių“, – pasakojo porai artimas šaltinis.

Tiesa, kuomet jie susitikinėjo dar paauglystėje, Justinas sudaužė Selenos širdį, todėl daugeliui fanų tapo keista, kodėl žvaigždė sutiko atnaujinti šiuos santykius.

Selena Gomez ir Justinas Bieberis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)