Oro uosto atvykimo salėje M. Winslow pasirodė kiek sunerimęs. „Pirmą kartą gyvenime praradau visą savo bagažą. Nežinia, kas dabar bus, tai man pirmas kartas“, – sakė aktorius.

Nors įžymybės atvykimą ir apkartino dingęs bagažas, tačiau pačia kelione jis buvo itin patenkintas.

„Ačiū Dievui, buvo labai tylu, jokių garsų! Aš tikėjausi, kad bus daugybė garsų, tačiau nebuvo nė verkiančio vaiko“, – juokavo M. Winslow.

Aktorius pripažino, kad apie Lietuvą nežino absoliučiai nieko. „Aš tarsi tuščias lapas“, – šypsojosi jis, tačiau pridūrė, kad Lietuvą aplankyti troško jau seniai.

„Praėjusiais metais buvau Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje, o šiemet pagaliau pavyko atvykti į Lietuvą. Atleiskit, kad užtrukau taip ilgai“, – toliau šmaikštavo aktorius.

M. Winslow teigė, kad veikiausiai daug laisvo laiko neturės, tačiau stengsis pamatyti kuo daugiau: „Juk aš tiek metų taip stipriai stengiausi čia patekti!“

DELFI primena, kad aktorius atvyko į gruodžio 2-3 dienomis rengiamą „Comic Con Baltics“ renginį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)