Vaizdo klipo išskirtinis bruožas – nebūdingas šiuolaikiniams Lietuvos atlikėjams: patys grupės nariai verčia dainos žodžius gestų kalba kurčiam žiūrovui.

„Nors idėja šiam klipui ir gimė spontaniškai, mes iš karto žinojom, kad jis bus skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui paminėti. Taip pat norėjome, kad šią dainą išgirstų visi, netgi tie, kurie negirdi“, – pranešime spaudai sako grupės nariai.

Neseniai „Black Biceps“ pradėjo savo pirmą turą po Lietuvą ir jau koncertavo sausakimšame bare Šiauliuose.

„Esame labiau nei labai patenkinti priėmimu Šiauliuose, žmonės čia nurauti, – sako grupės lyderis Vitalij Valentinovič. – Nors tai ir pirmas viešas pasirodymas čia, bet atrodo, tarsi būtume šiauliečiai ir visi mus čia pažįsta.“

Šį penktadienį (01.12) grupė pratęs savo turą Kaune „Lemmy“ klube, o kitą penktadienį (08.12) surengs koncertą Vilniuje „Narauti“ klube.

„Šiuo metu Lietuvoje vyrauja „pozityvumo krizė“. Žmonės liūdnai žvelgia į valstybės ateitį, pastebi joje tik neigiamus dalykus ir trūkumus, o mes norime pakeisti tautos požiūrį į savo tėvynę“, – teigia Vitalijus.

Naujausias grupės vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją