Šalia Neries upės esančiame "Green jar gastropub" kvies svečius į išskirtinius elektroninės muzikos pasirodymus.

Elektroninės muzikos koncertų ciklas "Aritmija" – tai skambesių pasakojimas apie malonumą klausyti ir išgyventi muziką. Muzikos vakarų ciklą pradėjo Lietuvos muzikos prodiuseris Paulius Kilbauskas, savo pasirodymą surengęs praėjusį penktadienį.

Gruodžio 1-ąją "Long Arm" pasirodymo metu skambės nauji kūriniai iš tik kitais metais pasirodysiančio naujo albumo. Dar vaikystėje susižavėjęs muzika ir iš senų grotuvų bei patefonų pasigaminęs didžėjaus pultą, "Long Arm" pradėjo kurti išskirtines melodijas.
Sankt Peterburgo kilęs kūrėjas savo debiutinę plokštelę „The Branches" ir perdirbinių rinkinį „Organic LP" išleido dar 2011 m. Berlyne įsikūrusioje vokiečių leidybinėje kompanijoje „Project Mooncircle".

Melancholiškų bei senų vinilinių plokštelių skambesio junginį su įvairiomis improvizacijų detalėmis, sukuriant išties įmantrių garsų derinį pastebėjo ir įvertino ir britų laikraštis „The Guardian", Georgy Kotunov kūrybą išskyręs kaip naujos industrinės muzikos gūsį, bet ir britų didžėjus, BBC Radio 6 laidų vedėjas Gilles Peterson bei elektroninio džiazo kolektyvas iš Edinburgo „Hidden Orchestra".
Muzikantas niekada neslėpė meilės džiazui ir yra pripažinęs, kad tai vienas didžiausių jo įkvėpimo šaltinių, tad visai nenuostabu, kad jo kūryboje susipina būtent džiazas ir laužyti industrinės muzikos ritmai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)