Laidotuvių akimirkose, kurias užfiksavo užsienio žiniasklaida, matyti, jog Malcolmo brolis Angusas atsisveikinimo metu rankose laikė brolio gitarą.

Laidotuvėse dalyvavo ir artimiausi draugai: Gary-Angry Andersonas, Brianas Johnsonas, buvęs AC/DC būgnininkas Philas Ruddas ir kiti.

Prie katedros, kurioje buvo pašarvotas velionis, nusidriekė ir gerbėjų minia, nors viešai buvo prašoma leisti šeimai su Malcolmu atsisveikinti privačioje ceremonijoje.

Grupės gitaristas bei dainų tekstų kūrėjas mirė būdamas 64-erių.

Atlikėjas mirė apsuptas savo šeimos. M. Young'as turėjo žmoną O'Lindą ir du vaikus.

Į paskutinę kelionę palydėtas AC/DC gitaristas Malcolmas Youngas:

Nors jo jaunesnis brolis Angusas būdavo labiau matomas, tačiau būtent M. Young buvo laikomas grupės siela ir varomąja galia.

Kaip rašo muzikos naujienų portalas vanyland.com, M. Young'ui buvo diagnozuota demencija, tad jis dar 2014 m. atsiskyrė nuo garsiosios australų grupės veiklos. M. Young'ui dėl ligos palikus grupę, jį pakeitė jo sūnėnas Stevie Young.

Oficialiame grupės feisbuko puslapyje pasirodė įrašas, kuriame pranešama apie skaudžią netektį.

„Šiandien su didžiule širdgėla AC/DC turi pranešti apie Malcolmo Youngo mirtį.

Malcolmas, kartu su Angusu, buvo grupės AC/DC įkūrėjai. Savo didžiuliu užsidegimu ir pasišventimu jis į priekį vedė visą grupę.

Kaip gitaristas, dainų tekstų rašytojas bei vizionierius jis buvo perfekcionistas ir unikalus žmogus.

Jis nesileisdavo į kompromisus ir visuomet sakydavo ir darydavo tai, ko norėdavo“, – rašoma grupės pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)