Dainininkė Beatrich – abiturientė iš Vakarų Lietuvos, kuri jau dirba kartu su „Warner Music“, o „Spotify“ platformoje vos per pusantro mėnesio perklausos pasiekė šešiaženklius skaičius. Atlikėja nusifilmavo jau trijuose muzikiniuose klipuose: „Hollywood“, „About “ ir „Superstar“ bei įrašė dainą su Radistais.

Muzika merginą lydi nuo vaikystės. Ji dar darželyje dainavo mažame ansamblyje, o mokykloje šiek tiek grojo ir dainavo kantri muzikos grupėje, tačiau apie tarptautinę dainininkės karjerą net nesvajojo. Dabar ji dirba su pasaulinio lygio muzikos kūrėjais ir leidėjais. O prasidėjo viskas nuo „Instagram“!

Vieną dieną Beatričė tiesiog spontaniškai į savo „Instagram“ įkėlė trumpą savo įdainuotą „coverį“, kadangi mergina sulaukė daug teigiamų komentarų ir palaikymo, ji ir toliau savo paskyrą pildė ne tik nuotraukomis, bet ir vaizdo įrašais. Ar tai gali būti tikros žvaigždės karjeros pradžia?! Be abejonės, TAIP! Būtent „Instagram“ ją pastebėjo jos prodiuseris Benas Ivanovas.

Albumas su „Radistais“, albumas su HIDDN, kuris dainas kuria žymiausiems pasaulio didžėjams. „Sony Music“, kurie pasisiūlė nupirkti ir perleisti Beatrich dainą. Tada kreipėsi ne kurio nors Europos regiono, o pasaulinio „Warner Music“ atstovai. Jie susisiekė su B. Iavanovu ir taip pat pasiūlė perleisti dainą, kurią jau buvo išleidę su kylančiu prodiuseriu Shavi.

Jos daina „Superstar“ surinko jau 6 491 507 peržiūras:

Atlikėja gauna labai daug užklausų dėl koncertų Lietuvoje, tačiau ji labiau orientuojasi į užsienio rinką. Visgi atlikėja kartais pasirodo ir Lietuvoje. Vienas jos pasirodymų gruodį vyks Vilniuje.

„Lauksiu jūsų visų, kad padėtumėte man padainuoti tokias dainas kaip „Good Things“ ar „Superstar“. Užkursime tikrą vakarėlį! Manau bus smagu.“, – sako atlikėja Beatrich.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)