Šiemet 30 metų jubiliejų scenoje švenčianti Dž. Butkutė nusprendė surengti turą po keturias didžiausias šalies arenas. Vilniuje įpusėjusi turą koncertus ji baigs pasirodymu Panevėžyje.

„Noriu, kad žmonės šio turo koncertuose pasijustų labai laimingi. Dėl to įtraukėme į programą ir tuos hitus, kurių nebuvo ankstesniuose turuose“, – prieš pasirodymą pasakojo atlikėja.

Pilną salę gerbėjų surinkusi atlikėja sudainavo ne tik senus ir puikiai visiems pažįstamus kūrinius, kuriuos su ja kartu traukė šalia scenos išsirikiavę gerbėjai, tačiau ir naujas dainas.

Laiminga publika į koncertą taip pat atėjo ne tuščiomis. Ištikimiausi fanai mylimai dainininkei atnešė ir širdžiai mielų dovanėlių, gėlių.

DELFI fotografas koncerte sutiko televizijos laidų vedėją Indrę Stonkuvienę, verslininkę ir renginių organizatorę Ingą Budrienę su šeima, rinkodaros specialistą Saugirdą Vaitulionį ir kt.

Paklausta, ar seniai yra Džordanos gerbėja, I. Stonkuvienė prasitarė, kad jos dainų klauso jau daug metų ir yra ne tik gerbėja.

„Nemėgstu to žodžio žvaigždė. Tai asmenybė iš didžiųjų raidžių. Buvau gerbėja, tačiau vis dirbdama sutikdavau ją renginiuose, kuriuose ji dainuodavo, tad tikrai visada buvau ta pirmoje eilėje, kuri traukdavo kartu visas dainas ir mes tikrai nebuvome draugės, bet kaskart susitikus ji apsikabindavo, nuoširdžiai klausdavo apie mane, mano vaikus. Ilgainiui tapome labai geromis pažįstamomis“, - pasakojo ji.

Verslininkė Inga Budrienė į koncertą Vilniuje atvyko su visa šeima ir bičiulėmis, mat praleido turo pasirodymą Kaune. „Sakiau, kad būtinai reikia pamatyti koncertą, palaikyti draugę. Mano mylimiausia daina yra „Dėl tavęs“, nors mintinai moku visas dainas ir tikrai dainuoju kartu“, - nešina didelę puokštę raudonų rožių kalbėjo atlikėjos bičiulė.

Koncerto metu Džordana užsiminė, kad jos aplankyti atėjo ir taip pat iš Kauno kilęs atlikėjas Egidijus Dragūnas. „Labai norčiau pasidžiaugti. Buvo atėjęs Selas ir atnešė didžiulę puokštę rožių. Tik nespėjom pasimatyt. Egidijau, lauksiu po koncerto“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)