Vakaro metu skambėjo Lietuvoje jau septynerius metus gyvenančios prancūzų aktorės ir dainininkės Clotilde Solange Rigaud dainos.

Kalėdinį renginį vedusi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė teigė, kad mėgsta dovanoti ir dovanų ieškojimas jos nevargina, o kalėdinė nuotaika kasmet aplanko ne nušvitus kalėdinėms lemputėms, tačiau prasideda su artimiausiais žmonėmis.

„Vertingiausia dovana ta, į kurią buvo įdėta daug meilės. Kalėdinės karštinės metu linkiu nepamiršti, jog Kalėdos negali būti tiesiog supakuotos į dovanų popierių. Jos gyvena mūsų ir mylimų žmonių širdyse“, – įsitikinusi I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Aktorė Valda Bičkutė DELFI teigė kalėdinių dovanų rinkti dar nepradėjusi,

„Dabar man svarbi gruodžio mėnesio premjera, iki jos net negalvoju apie Kalėdas, koncentruojuosi į naują spektaklį, o kai įvyks premjera – pradėsiu galvoti apie dovanas. Šiaip stengčiausi netempti laiko iki paskutinių dienų, kuomet prasideda dovanų karštinė, bet šiemet neišeina paskirstyti dėmesio tarp premjeros ir Kalėdų“, – šypsojosi aktorė.

V. Bičkutė juokavo, kad per Kalėdas ji tampa netgi perdėtai dosni. „Net jei visos dovanos jau supirktos, bet man atrodo, kad reikia kažko dar ir dar! Kaip ir gana būtų, bet vis sugalvoju, ką pridėti. Tad kartais paskutinėmis dienomis prieš Kalėdas dar sukyla azartas“, – sakė žinoma moteris.

Aktorė nėra nusiteikusi ir prieš dovanų čekius, kurie dažnam atrodo atsainia dovana. „Šiemet galvodama apie tėvelius tikrai jaučiu, kad nesinori jokių daiktų, juk visko tikrai pakanka, kartais jų net per daug. Norisi dovanoti įspūdžius, koncertų ar spektaklių bilietus, potyrius. Kartais, žinoma, kaip tik būna, kad žinai, ko tiksliai reikia tam tikram žmogui. Tai priklauso nuo situacijos. Kartais, kai nesi artimas su žmogumi ir nežinai, ko jam reikia, tai čekis būna geriausia“, – sakė V. Bičkutė.

Paklausta, kaip išrinkti geriausią dovaną, V. Bičkutė siūlė dovanoti kultūrą: „Kaip aktorė aš pasakyčiau, kad vienas kitam dovanokime kultūrą. Su tuo niekuomet neprašaunama pro šalį. Dovanokime bilietus į koncertus, spektaklius, organizuokime atimiesiems išvykas į parodas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)