Pirmosios vicemis titulas atiteko „Mis Anglija“ Stephanie Hill, o antrosios – „Mis Meksikai“ Almai Andreai Mezai Carmonai.

Konkursas šiemet vyko Sanjos mieste Kinijoje, o dėl gražiausios pasaulio moters titulo varžėsi 126 merginos iš viso pasaulio.

Grožio karalienės karūna šiemet atiteko 20-metei medicinos studentei M. Chhillar.

Jokia Indijos atstovė jau seniai nebuvo laimėjusi šio grožio konkurso. Paskutinį kartą „Mis Indija“ karūną laimėjo prieš 17 metų. Tąkart „Mis pasauliu“ tapo Priyanka Chopra.

M. Chhillar yra šeštoji indė, kuriai teko laimėti šią karūną. Pirmoji buvo Reita Faria, kuri konkurse dalyvavo dar 1966-aisiais. Vėliau sekė kino žvaigždės Aishwariyos Rai Bachchan laimėjimas (1994), Dianos Haydon (1997), Yuktos Mookhey (1999) ir P. Chopros (2000).

Konkurso metu M. Chhillar buvo paklausta, kuri profesija turėtų būti geriausiai apmokama.

„Manau, kad motina nusipelno didžiausios pagarbos ir, kai kalbame apie atlyginimą, tai ne visuomet pinigai, bet meilė ir pagarba, kurią skiri. Mano mama visuomet buvo didžiausia mano įkvėpėja. Visos motinos taip aukojasi dėl savo vaikų. Manau, kad tai tas darbas, kurį dirbančios turėtų gauti didžiausią atlyginimą“, – sakė mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)