Šeštadienio naktį daug kur numatomi pragiedruliai, vietomis teks pasisaugoti plikledžio, o pajūryje negausiai lynos. Dienos metu gausesni krituliai numatomi prie jūros, šiaurės vakarų Lietuvoje, kai kur galimas ne tik lietus, bet ir šlapdriba. Pūs smarkokas pietvakarių, pietų krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune naktį bus apie 1 laipsnį šilumos. Vilniuje vyraus debesuotumas, Kaune pragiedruliai. Įdienojus oras sušils iki 4 laipsnių, numatomas apniukęs dangus. Šiauliuose naktį vyraus nedidelis debesuotumas, termometrai fiksuos 2 laipsnius šilumos. Dieną saulę slėps debesys, bus apie 4 laipsnius šilumos. Pajūryje numatomi krituliai ir smarkus vėjas. Temperatūra svyruos apie 7–8 laipsnius šilumos.

Sekmadienį temperatūra smuks žemyn, vietomis bus slidu. Nakties valandomis per šalį slinks krituliai: lietus ir šlapdriba, kai kur iškris net ir sniegas. Dieną daugelyje vietovių debesys pasitaškys lietumi, šlapdriba, bet gausiausi krituliai vyraus pajūryje, šiaurės vakariniuose šalies rajonuose. Numatomas gūsingas pietvakarių, vakarų krypties vėjas. Vilniuje naktį bus apie nulį, galimi negausūs mišrūs krituliai. Dieną vyraus vos 2–3 laipsniai šilumos. Kaune naktį bus apie 1–2 laipsnius šilumos, negausiai palis. Įdienojus galimi pragiedruliai, nedidelis lietus. Oras šils iki 4 laipsnių. Šiauliuose naktį pasnigs, bus apie nulį. Dienos metu negausiai lynos, temperatūra kils iki 3 laipsnių. Pajūryje bus apie 5 laipsnius šilumos, numatomi gausūs krituliai.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienį išsilaikys panaši temperatūra ir krituliai, vėjas silps. Nuo antradienio jau bus šalčiau, sulauksime negausaus sniego. Naktimis vyraus šaltukas, o dienomis temperatūra kukliai kils virš nulio.