Šiuo metu Anglijos sostinėje gyvenanti raudonplaukė ne tik intensyviai dirba savo įkurtoje studijoje, moko didelius ir mažus dainavimo bei scenos meno paslapčių, bet ir kuria naujus muzikinius projektus, rašoma pranešime spaudai.

Vienas jų – naujasias muzikinis klipas su turkų džiazo muzikantais.

„Visada žavėjausi klasikine muzika tačiau labai retai šio stiliaus dainas atlikdavau koncertuose. Gavusi pasiulymą iš Londone įsikurusios Turkijos prodiuserinės kompanijos įrašyti legendinę Deano Martino daina neatsispyriau. Tuo labiau, kad pageidavimas buvo šią dainą atlikti dviem kalbomis – anglų ir turkų“, - sako Donata.

Dainininkė juokiasi, kad prireikė daugiau kaip 7 metų tam, kad pagaliau viešai išdrįstų padainuoti turkiškai. Rezultatais Donata yra labai patenkinta. Ir nors užsakytas projektas tebuvo dvi dainos, mergina jau planuoja koncertus su klipe pasirodžiusiais muzikantais.

Naujausias Donatos vaizdo įrašas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)