Kepimo lygis – nesudėtinga
Porcijos dydis – apie 14 sausainių

Jums reikės:
3/4 stiklinės aliejaus
3 kiaušiniai
1,5 puodelio sukralozės ir cukraus mišinio
1,5 šaukšto vanilės ekstrakto
3/4 puodelio miltų
1/3 puodelio ir 2 šaukštai kakavos miltelių
1/4 šaukštelio ir 1/8 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos

Kaip gaminti:

1.Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus. Virtuvės kombainu suplakite aliejų, kiaušinius, cukrų ir vanilės ekstraktą. Tada sudėkite birius komponentus ir kruopščiai suplakite.

2. Išklokite skardą kepimo popieriumi, ant viršaus tolygiai užpurkšite kepimo aliejaus. Tada supilkite tešlą. Kepkite 30–35 min.

3. Išimkite skardą su sausainiais iš orkaitės, 10 min. palikite pravėsti, paskui išimkite iškepusią sausainių masę iš skardos ir palikite toliau vėsti ant pjaustymo lentos. Kai visiškai atvės, aštriu peiliu supjaustykite trikampiais.

4. Štai ir turite šokoladines kalėdines eglutes. Galite pasigaminti balto glajaus ir juo papuošti sausainius. Galima prilipinti čiulpinių saldainių pagaliukų arba saldainių lazdelių prie savo mini kalėdinių eglučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)