Kvietime organizatoriai nurodė, kad kiekvienas, atvykęs į vakarėlį, pasijus tarsi saulėtoje Kalifornijos pakrantėje.

Kvietimui neatsispyrė Saugirdas Vaitulionis, Natalija Martinavičienė, Mantas Petruškevičius, Gediminas Malaškevičius su žmona, Liepa Norkevičienė ir būrys kitų.

Sekdamas pasaulines maisto ir gėrimų kultūros tradicijas populiarusis Vilniaus gastrobaras „California“ pernai lankytojus nustebino dar įdomesniu konceptu – paskelbė baltos staltiesės triumfą. Baras kasdien vakarais lankytojus pasitinka baltomis staltiesėmis, jaukia atmosfera, profesionaliu aptarnavimu, geriausiais ir populiariausiais gėrimais bei fusion virtuvės gurmaniškais valgiais.

Idėja šį stilingą barą pritaikyti ir neįpareigojančiai vakarienei kilo iš miestą ir gėrimus dievinančių Vakarų Europos miestų, kuriuose barai akimirksniu transformuojasi: baltos staltiesės nuimamos, pagarsinama muzika, o vakarėliui įpusėjus stalai netgi virsta šokių aikštele.

Vakarėlio akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)