„Saulėtekio 1010“ – tai bičiulių būrys, kuris nusprendė pasodinti 40 medžių Vingio parke Vilniuje. Proga labai paprasta – norėta paminėti didžiosios dalies draugų 40-uosius gimtadienius, kuriuos sutartinai pavadino „Pirmieji 40 vaikystės metų“. Originali idėja bičiulių komandai kilo vasarą bediskutuojant, ką gražaus, gero, prasmingo ir ilgalaikio būtų galima nuveikti. Kažin ar sudaiktėjusiame pasaulyje kas labiau suvirpintų ir įkvėptų, kaip tai geba padaryti dovanojamas laikas. Todėl draugai nusprendė pamiršti dovanas sau ir geriau papuošti pasaulį, kuris mus supa.

Bičiuliai tarpusavyje svarstydami, ar šį darbą registruoti kaip Šimtmečio dovaną, kalbėjo: „Geri darbai dauginasi. O Lietuvą kuriame mes visi. Lietuva prasideda nuo mūsų minčių, užmojų, ketinimų ir baigiasi mūsų veiksmais ir darbais“. Todėl drąsiai ir su polėkiu užregistravo savo dovaną, norėdami paskatinti dalyvauti projekte ir aplinkinius.

Šie nuostabūs bičiuliai sako, kad gyvename iš to, ką duodame, o gyvenimą kuriame iš to, ką gauname. Todėl sekime jų pavyzdžiu, dalykimės darbais, mintimis ir gerumu su pasauliu, kuris mus supa!

Sužinoti apie kitas Šimtmečio dovanas ir registruoti savąsias galite interneto svetainėje www.lietuva.lt.

Užsakymo nr.: PT_76342679