„Blanketai, esi daug kuo panašus į savo tėvą, todėl man labai jį primeni. Džiaukis gyvenimu, peržiūrėk galybę gerų filmų, būk sveikas ir atmink, kad nuoširdžiai tave myliu!“ – parašė senasis Joe Jacksonas.

Ką tik internete paskelbtą vaizdo įrašą nufilmavęs J. Jacksonas kalba tiesiai į kamerą.

„Sveikas, Blanketai! Esu Joe Jacksonas. Tu tiesiog sveikatos įsikūnijimas. Panašiai kaip tavo tėvas. Dabar suprantu, kodėl jis vertė tave nuolat būti su kauke: juk naujienų besivaikantys asmenys šitaip jį išvargino, tad jis kaip įmanydamas stengėsi tave dangstyti...“ – sakė J. Jacksonas.

2009 metais visą pasaulį sukrėtė M. Jacksono mirtis. Be neginčytino talento dainininkas garsėjo ir keletu vadinamųjų keistenybių. Viena iš jų – rūpintis, kad trijų jo vaikų veidai netaptų visuomenei
atpažįstami.

Siekdamas tai užtikrinti, popscenos karalius vertė mažamečius viešumoje pasirodyti tik su kaukėmis. Dar 2012 metais Paris Jackson (šiuo metu jai devyniolika) per Oprah Winfrey vedamą šou yra prisipažinusi, kad tokių veiksmų tėvas buvo priverstas imtis siekdamas apsaugotų jų – savo vaikų – privatumą ir užtikrintų jiems tai, ką įprasta vadinti normalia vaikyste.

„Lik toks pat sveikas ir laikykis atokiau nuo tų motociklų, gerai? Kol kas nevažinėk. Taip pat perduok broliams linkėjimus, o pats būk sveikas ir drūtas“, – kalbėjo J. Jacksonas.

Galima tik priminti, kad ne taip ir seniai Blanketo brolis Prince‘as Jacksonas (jam – dvidešimt) patyrė sužalojimų pakliuvęs į eismo įvykį, kai motociklu važiavo į paskaitas Los Andželo Loyola Marymount universitete.

„Pasistenk pasižiūrėti kuo daugiau filmų – gerų, žinoma, – patarė savo anūkui J. Jacksonas. – Būk toks kaip aš – užsispyręs gerąja šio žodžio prasme – ir tikrai pavyks nugyventi ilgą gyvenimą. Stipriausias mano jausmas – tai meilė jums visiems. Rūpinkis savimi, stenkis būti geras žmogus, o kai kitą sykį atvyksiu į Los Andželą, būtinai susitiksime, sutarta?“

Kitaip nei vyresnysis brolis, visiškai neseniai atsidūręs visuomenės akiratyje, Blanketas stengiasi laikytis atokiai nuo viešumos. Spalio mėnesį Katherine Jackson oficialiai nustojo rūpintis jo globa. Kaip nurodoma „E! News“ gautuose teismo dokumentuose, ji nebeturi vykdyti savo pareigų, patikėtų, kai 2012 metais kartu su TJ Jacksonu buvo įpareigota rūpintis M. Jacksono sūnumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)