Šį šeštadienį „Bus visko" laidoje per LNK – Ingos Jankauskaitės ir kitų „Lietuvos balso" mokytojų bei dalyvių kelias į sėkmę, sunkumai, su kuriais teko susidoroti, ir baimės, apie kurias dauguma žiūrovų nė nenutuokia, skelbiama pranešime spaudai.

Tikriausia mažai kas įsivaizduoja, kas iš tiesų dedasi šių žmonių galvose ir širdyse bei retas atspėtų, su kokiomis vidinėmis kovomis tenka susidurti besišypsantiems ekrane. Štai Inga Jankauskaite atvirauja: „Negaliu į save žiūrėti, man tai – trauma. Visi žmonės kaip žmonės, o aš? Jei žiūriu laidą ar filmą, kaldra ant galvos ir visiškas šimtaprocentinis stresas".

Inga papasakos ir apie savo sprendimą stoti į Lietuvos teatro ir muzikos akademiją bei savo tėvų reakciją, kuri nebuvo tokia, kokios tuo metu ji tikėjosi. Kalbėdama apie tėvų palaikymą ir paramą, moteris nustebina netikėta nuomone: „Tėvai ir neturi palaikyti, čia didelė klaida. Kraupstu, kai tėvai stumia: mano vaikas geriausias, viską gali. Gerai, jei taip ir yra. O kas, jeigu ne? Kas pasakys, kad čia ne tavo kelias?" Moteris sako: tikrieji talentai nepasiduoda. Ir, jei girdėdami tėvų ir aplinkinių nepalaikymą, sugeba įrodyti ir pasiekti savo, vadinasi, scenoje jiems vieta.

Savo keliu į sėkmę pasidalins ir vienas garsiausių prodiuserių Lietuvoje Leonas Somovas, kuris prie „Lietuvos balso" komandos prisijungė šiais metais. Nors vyras be galo populiarus ir kartu su atlikėja Jazzu į savo koncertus pritraukia daugiatūkstantines minias, prisipažįsta, kad karjeroje buvo visko: „Pamenu, kai tik pradėjome dirbti kartu su Juste, turėjome koncertą tokiame festivalyje. Lipam į sceną, reikia pradėt grot dainas, pasižiūrim į priekį – nėra nei vieno žmogaus. Tik didžiulis laukas, kuriame stovi karvė. Buvo šokas: kaip taip? Nei vieno žmogaus?"

Viena iš projekto favoričių Kaia taip pat atviraus, kad, atėjusi į projektą, apie save girdėjo įvairiausių nuomonių. Kadangi ji jau daug metų koncertuoja su grupe SEL, pasirodo, buvo ir tokių, kurie sakė, kad vietą projekte ir net pergalę jai nupirko Egidijus Dragūnas. Tačiau mažai kas žino, ką reiškia dirbti su pačiais populiariausiais. „Egidijus yra labai griežtas ir reiklus vadovas. Nėra taip, kad Egidijus man patapšnoja per petį, kokia šaunuolė, kad dalyvauji projektuose. Gaunu labai daug kritikos. Kai pasako: pažiūrėk, kaip tu dainuoji, suprantu, kad labai blogai. Tas mane visada nužudo". Ji prisipažįsta, kad buvo ir ašarų, kad ne visada pavyko susitvarkyti su savimi. Kritika – itin sunkus dalykas, kurį privaloma mokėti atsilaikyti, norint būti scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)