113
Kitas

Avinas

Reikės galvoti, ką iš jų, kaip sveikus, gražius vaisius, dėti į krepšį, o ko, kaip kirminų pagraužto obuolio, geriau atsisakyti.

Šios savaitės pirmosios dienos tiktų pradėtųjų darbų užbaigimui, harmoningų santykių kūrimui bei puoselėjimui, imuniteto, sveikatos stiprinimui. Savaitės vidurys palankus apmąstytų planų, įgyvendinimui.

Ketvirtadienį bus 1-oji naujo Saulės ciklo diena. Metas, kai lengviau atskleisite kūrybinius sugebėjimus, kai galėtumėte pradėti kažką įdomaus ir naujo.

Ypač sėkminga galėtų būti lapkričio 17-oji, kai Venera viešės karališkajame Skorpiono laipsnyje. Panaudokite šią dieną materialios padėties stiprinimui, pokalbiams dėl didesnio atlyginimo, tarpusavio santykių harmonizavimui bei stiprinimui.

Lapkričio 18 d. – sudėtingesnio astrologinio fono, 29-oji Mėnulio diena reikalaus rūpestingo požiūrio, didesnio atsargumo keliuose bei buityje.


Prasidėjusi Mėnulio jaunatis bus puikus laikas naujų darbų ir sumanymų pradžiai. Tai gerų permainų metas, kai parodę atkaklumą ir ryžtą galėsite pasiekti puikių rezultatų.

Sekmadienis ypač tiktų sportui, varžyboms, aktyviam jūsų poilsiui. Svarbu kad jus lydėtų gera nuotaika, pasidžiaugtumėte savo pasiekimais, džiugiu buvimu čia ir dabar.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas