Anot V. Pliadytės, tai – eksperimentinis muzikantų projektas, kurį kurdami jie nori pamatyti, kokių reakcijų sulauks ir tuomet spręs, kokia linkme dirbti toliau. Tris vaikus auginanti ir butiką dar šią vasarą atidariusi Vita sako, kad kasdien miega po kiek daugiau nei šešias valandas ir už galimybę užsiimti mėgstama veikla yra dėkinga tik itin ją palaikančiai bei tvarkantis su kasdieniais rūpesčiais padedančiai mamai.

„Dainuosime visi trys. Su Soliariu jau buvome įrašę vieną dainą praeityje ir puikiai sutarėme, todėl nusprendėme ir ateityje bendradarbiauti. Na, o kompaniją pasikvietėme ir Dalių, nes norime Lietuvai parodyti, kiek talentingų žmonių turime“, – pasakojo žinoma moteris.

Soliaris, Vita Pliadytė, Dalius Dalasas

Vita sako, kad jų dainos toli gražu neprimins pop muzikos. V. Pliadytė žada, kad tai bus tikra bomba Lietuvos šou pasaulyje.

Pasiteiravus, ar keisis ir iki šiol scenoje demonstruotas seksualus jos įvaizdis, moteris nusijuokė: „Esu tokia, kokia esu ir to neištrinsi. Nekeisiu įvaizdžio. Jis ir toliau liks seksualus. Tik, galbūt, kiek subtilesnis. Ta etiketė man turbūt užklijuota jau visam gyvenimui, nes aš ir trijų vaikų mama“.

Moteris taip pat juokauja, kad būti tarp talentingiausiųjų taip pat reikalauja talento. Besiruošdama šiam projektui ji nemažai investavo į vokalo pamokas ir tobulėjo kartu su pedagogų pagalba. „Nesu labai talentinga kaip atlikėja, bet daug dirbu ir stengiuosi. Manau, kad kažkas iš to pavyks. Tiesa, daug manęs pirmojoje dainoje nebus. Čia daugiau atsiskleis mano kolegos“.

Soliaris, Vita Pliadytė, Dalius Dalasas

Pirmoji daina, kuri jau yra beveik baigta ir su kuria projekto nariai ir prisistatys gerbėjams, yra apie žuvusius draugus ir artimuosius. Nariai tikina, kad ji – tikrai jautri ir priversianti susimąstyti.

Vitos kolega Dallasas sako, kad dar iki pažinties žavėjosi savo kolegų muzika ir asmenybėmis, tad gavęs pasiūlymą prisijungti prie jų kūrybinio projekto nė nesudvejojo.

„Repetuojame ir daug dirbame prie šio projekto. Dėl jo vis dažniau būnu ir Vilniuje. Mums bendrauti paprasta ir malonu. Tikrai džiaugiuosi galėdamas kurti kartu su tokiais šiltais ir kūrybingais žmonėmis. Ir nors visi turime ir kitų veiklų bei asmeninius gyvenimus, randame laiko ir muzikai. Viskas vardan tikslo, kurį netrukus galės įvertinti ir visa Lietuva“, – pasakojo

Soliaris, Vita Pliadytė, Dalius Dalasas

Soliaris sako, kad nuolat dalijantis įvairiomis idėjomis su kitais šou pasaulio atstovais gimsta ir nauji projektai bei darbai. „Dalius apskritai įdomiai kuria. Jis visiškai naujas veidas šou versle, todėl visada smagu pažiūrėti, kas iš to išeis. Pats į sceną taip pat grįžtu kaskart kai kuriu kokį nors muzikinį kūrinį, taip bus ir šįkart. Startuosime su nauja daina ir labai lauksime įvertinimų“.

Atlikėjai sako, kad jų debiutą galėsime išvysti dar iki didžiųjų metų švenčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)