Rusijos sunkiaatletė pasidalijo keliomis įspūdingomis savo nuotraukomis, kurios buvo padarytos po 18 mėnesių pertraukos nuo šio sporto. Ir ji grįžo dar raumeningesnė, rašo ladbible.com.

Natalija grįžti į sunkumų kilnojimo varžybas planuoja per vieną renginį Maskvoje, praėjus vos pusantrų metų nuo tada, kai paskelbė išeinanti „į pensiją". Tačiau paaiškėjo, kad ji dar negali palikti šio sporto.

Be to, kad grįš prie sunkumų kilnojimo, Natalija taip pat treniruos kitus žmones, kad padėtų jiems išnaudoti savo potencialą.

„Žmonės tikrai mane atpažįsta. Atletišką kūną galima įžvelgti ir po drabužiais. Žmonės mane atpažįsta, prašo, kad su jais nusifotografuočiau. Daug žmonių netgi žino mano vardą", - teigė ji.

Sportininkė pradėjo sportuoti dar nuo 14 metų. Tuomet ji svėrė maždaug 38 kg ir norėjo priaugti šiek tiek svorio. Dabar ji sveria 88 kg ir yra pasiekusi virtinę rekordų.

Natalijai, kuri vadinama raumeningiausia pasaulio moterimi, priklauso keli pasaulio rekordai, įskaitant štangos spaudimo (170 kg) ir štangos traukos (240 kg).

Veikiausiai nenustebsite, kad norint pasiruošti varžyboms, reikia daug laiko ir pastangų. Natalija kiekvieną dieną po kelias valandas treniruojasi ir laikosi griežtos dietos, ar tai būtų sporto sezonas, ar atostogos.

Savo pasiekimus ji dokumentuoja socialinėje žiniasklaidoje ir socialiniame tinkle „Instagram" turi beveik 200 tūkst. sekėjų.

Nepaisant būrio gerbėjų, Natalija sakė, kad dėl savo išvaizdos sulaukia daug pašaipų ir kritikos. Kai kurie komentarai būna tokie siaubingi, jog vargu ar kas nors išdrįstų juos pasakyti tiesiai sportininkei į akis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)