„Jei graži, tai už nieką nemoka – turi susikūrusi tam tikrą ją „atitinkančio“ vyro paveikslą ir jo neatitinkantys kandidatai tiesiog iškart be gailesčio atmetami. Penkerius metus praleidau viename kabinete su tokia kolege, tad tikrai žinau apie ką kalbu.

Mergina pati neturi nieko, užauginta tik mamos. Mama mokytoja, tad dukrą išmokė kaip iš mažų pinigų atrodyti gerai, prabangiai, susitvarkiusiai, bėda tik, kad ji gyvenime vertina tik tai, kas kaip artodo, kaip apsirengęs, kokia mašina. Visi aplink mužikai, nes ji vilnietė, nors kiek žinau, kolegės mama už senos statybos poros kambarėlių butą iki šiol moka paskolą.

Žmonės be pinigų jos nedomina, visus vertina iš aukšto, nes „graži“, nors neturi iš ko pietų sumokėti. Bet nevalgius irgi gerai – liekna juk. Vos gavusi atlyginimą iškart išleidžia rūbams, kosmetikai, o skolų turi krūvą, tačiau jos nepažįstantiems sukuria įvaizdį, kad gyvena labai gerai. Didžiuojasi, jog vyrai bijo gražių ir protingų, o iš tiesų visi jos pradėti santykiai žlunga dėl egocentriškumo ir siekio gauti viską neduodant nieko. Jos feisbuko profilis pilnas vien jos asmenukių su papūstomis lūpomis ir daiktais, ji mano, kad yra labai graži ir už tai vyrai turi mokėti. Svaičioja apie namą, gerą automobilį, keliones į užsienį, bet viskas turi būti vyro sąskaita.

Vos susipažįsta su kuo nors, iškart vyras turi pirkti kelionę, kur nors vežti „šopintis“, apipirkinėti ją. Susiranda vis kažkokius probleminius – tai neišsiskyręs (tai netrukdo, nes pirko daiktus ir išnuomavo butą), tai koks gerokai vyresnis, kurio gėdijasi ir į feisbuką kelia nuotraukas iš kelionės, nors rašo, kad viena atostogavo, tai kokį užsienietį „globoja“ Lietuvoje. Pasiklausius jos, tikrai nėra normalių vyrų tokioms kaip ji.

Išmokau atsiriboti nuo jos klausimų, ką gavau Kalėdų ar gimtadienio proga, nes bet kokią vyro dovaną išjuokia, sumenkina, tačiau pati dažnai šventes švenčia viena ar kreditu pasiima kelionę su mama, o paskui į darbą skambina kredito įmonių vadybininkai. Sakau, man geriau pagal išgales dovana ir ramus gyvenimas be greitųjų kreditų įmonių skambučių, kai nesu skolinga visiems įmanomiems draugams“, – pasakojo skaitytoja.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)