JAV specialistai apklausė 235 dailiosios lyties atstoves nuo 18 iki 21 metų ir išgirdo TOKIŲ dalykų...

Tyrimo dalyvės jiems, pavyzdžiui, papasakojo, kaip priverčia vyrus atsisakyti prezervatyvų: 37 procentai merginų įtikindavo meilužius, jog tie niekuo nerizikuoja, o trečdalis tiesiog susukdavo jiems galvas – suviliodavo taip, kad vargšeliams ne apsauga būdavo galvoje.

Mokslininkai pasipiktinę. Dėl tokio moterų elgesio – na, ir dar alkoholio vartojimo prieš seksą, – vyrai išvis nebesusimąsto apie lytiniu būdu plintančias ligas. Iš to ir visos nemalonios pasekmės, įskaitant nepageidaujamas Veneros dovanas.

Specialistai neslepia nuostabos, kad šiais laikais dar iškyla būtinybė šviesti moteris apie nesaugaus sekso grėsmes, bet yra, kaip yra – bent jau su amerikietėmis.

Tarp kitko, kiek anksčiau taip pat JAV ekspertai nustatė, jog pasitikėjimas partneriu yra pavojingas seksualinei sveikatai. Kuo labiau manomės esantys tikri dėl savo mylimųjų, tuo smarkiau rizikuojame.

Deja, kaip atskleidė naujausi tyrimai, jausmai ir emocijos vis dar daro kone lemtingą įtaką sprendimui naudoti kontracepcijos priemones ar ne.