Kartais mes kankiname save mintimis: kodėl taip vyksta, o ne kitaip? Kodėl taip atsitiko su manimi? Už ką man tokie išbandymai? Visus atsakymus į šiuos ir panašius klausimus galima rasti tik Visatos įstatymuose.

– Jei turite galimybę išspręsti problemą, tai nėra problema. Jei galite ištaisyti savo klaidą, tai nėra klaida.

– Kiekvienas žmogus iš esmės yra vienišas. Stiprus žmogus priima vienatvę, silpnas – pabėgo nuo jos.

– Jeigu kažką atiduodate – darykite tai lengvai. Jeigu pametate – darykite tai lengvai. Jeigu atsisveikinate – irgi darykite tai lengvai.

– Pasaulyje nėra blogio ar gėrio. Taip pat nėra kažko blogo ar gero. Paprasčiausiai yra tai, kas padaro Jūs laimingu arba nusivylusiu.

– Nesijaudinkite kokiu gyvenimo keliu nukreipiate kitą asmenį – niekada nežinosite, kuris kelias bus teisingas, o kuris klaidingas.

– Kad kažką gautumėte, turite kažką duoti.

– Kiekviena gyvenimo neganda tai pamoka. Jeigu išmoksite negandas priimti kaip iššūkius, anksčiau ar vėliau už tai bus jums atlyginta.

– Kažką darydami, darykite tai dabar, kitaip jūs niekada to nepadarysite.

– Tik tada kai atsisakote savo gyvenime nuo to, ką turite, gaunate tai, ko norite.

– Visuomet žinokite kur ir kodėl einate gyvenimo keliu ir kodėl jums to reikia. Tai yra jūsų pagrindas į sėkmę.

– Ginčytis reiškia laiką švaistyti veltui. Nesvarbu ar ginče esate teisus ar ne, už kiekvieną ginčą ateityje teks susimokėti.

– Padėkokite už tai, ką turite. Jeigu jumyse bus nuoširdus dėkingumas – jums bus duota dar daugiau.

Šis tekstas buvo publikuotas portale anomalija.lt. Atkreipiame dėmesį, kad ši informacija skirta žmonėms, kurie domisi nekasdieniais reiškiniais, publikacijoje naudoti teiginiai nėra įrodyta tiesa.