Vakaro organizatorius, kūrybininkų komanda „Time2“, apjungė šiuolaikinės mados pasaulį su meno erdve. Pristatymo metu galerijoje buvo eksponuojama šiuolaikinio Gruzijos menininko Vajiko Chachkhiani paroda „Pabaigos be pabaigos“, kurioje menininkas pristato naujausius savo paveikslus, videomeno darbus, objektus ir instaliacijas.

Kolekcijos pristatymo metu podiumu žengė ir žinomi meno, verslo bei šou industrijos atstovai: Laura Imbrasienė, Mantas Wizard, Katerina Voropaj, Karolis Sankauskas, Ingrida Kazlauskaitė bei Vytautas Mackonis.

Kolekcijos pristatymas:

Vakaro svečiai meninėje aplinkoje gėrėjosi naujais „Pietro Filipi“ dizainerių kurtais darbais, kurie įkvėpti minimalistinio dizaino ir šiuolaikinių mados tendencijų, kiekvieną sezoną pristato modernios klasikos drabužių kolekcijas vyrams ir moterims, rašoma pranešime spaudai.

Norėdami pateisinti gerbėjų lūkesčius bei poreikius šį kartą jie džiugino ryškia ir labai šiuolaikiška drabužių kolekcija, kuri patiks ne tik amžinos klasikos mylėtojams, bet ir tiems, kurie nebijo ekstravagancijos.

Šį sezoną atsižvelgiama ne tik į naujausias mados tendencijas, bet ir į intensyvų moterų ir vyrų gyvenimo būdą, kada vis dažniau darbas derinamas su laisvalaikiu, ir laiko keisti aprangos derinius dienos eigoje tiesiog nebeužtenka.

Kolekcijų kūrimui naudojami kokybiški audiniai ir itin didelis dėmesys skiriamas preciziškam gaminių pasiuvimui. Prekės ženklas išsiskiria tuo, kad drabužių kolekcijos kuriamos dizainerių, ir kiekvieno gaminio kiekis yra labai ribotas, taip suteikiant ne tik drabužiui, bet ir jo savininkui išskirtinumo.

Kolekcijos pristatymo svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)